da sa ale zo samostatnym programom ktory si musis stiahnut a kupit. inak si myslim ze tento new desing office-u je lepsi a prehladnejsi. Pravdaze zo zaciatku musis hladat kde co je ale ked to budes pouzivat tak zistis ze to mas pred nosom co si hladala a zasmejes sa a nakoniec si zvyknes. keby neco napis email.
Na platformu MS OFFICE 2007 (všetky verzie), existuje možnosť doinštalovať prostredie z predošleho officu 2003. Treba sa len troška poprezerať na lokalite microsoft downloads, alebo na inych download serveroch. Kamošovi som to tak dával, a je spokojny.
to:skelet> a pozor počítačový expert sa ozval...office 2007 je ale naozaj postavený len pre krásu a nie pre prácu, ale dá sa na nom pekne pracovať, len to treba vedieť a naučiť sa v tom zorientovať.
ALE aj tak Open Office sa určite vyvýja lepšou cestou, preto ho je lepšie použivať
Praveze prostredie Office 2007, je zalozene na niekolko mesacnych pozorovaniach a vyskumoch. MS skumal kde useri najviac klikaju a podla toho usporiadal polozky. Ja som si zvykol na to prostredie behom par minut a ked sa tak nad tym zamyslim, tak je velmi inteligentne navrhnute.
Btw Tenpatic, sice som zarity linuxak, ale OOo este nie je v takom stadiu, aby mohol byt konkurenciou pre MS office. Este potrva zo par rockov, kym sa bude dat vyuzivat na serioznu pracu, napriklad pre kancelarske pouzitie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ALE aj tak Open Office sa určite vyvýja lepšou cestou, preto ho je lepšie použivať
NO IE, NO MICRO$OFT THE THE WAY IS OPEN SOURCE