OFICIÁLNA HYMNA SLOVENSKÉHO TÍMU = Gladiator - Slovensko - hokejová republika
Po fraške s oficiálnou hymnou majstrovstiev sveta, ktorú naspievala Kristína, je tu oficiálna hymna slovenského týmu od kapely Gladiátor. Čo vy na to? Aká je?
čakala som niečo lepšie... nech rovno spraví hymnu šeherazadá či jak sa ona volá... nie, nie... prečo také hrozné pesničky okolo majstrovstiev sveta ?!? ...
Normalna. Nevioem aký mam knej postoj ale viem aký mám postoj k ludom co to furt dookola riesia sa nudia doma za internetom vymyslaju trapne skupiny a peticie. Keby si radsej dobre zasexovali tak toto ich nenapadne.
Ja verím že tieto MS si ludia budu pametat skor SR tím ako nejaký trapny song.
nepovedal som to raz a poviem to ešte veľa krát .. jedna jediná a oficiálna hymna hokeju na SR je NECH BOŽE DÁ !!!! a nič iné ani Kristína ani A.M.O ba ani Gladiator !!!!
@tikalok ani hymnu Slovana od Karpiny nemas rad? Ja tú celkom hej, nie nejak ze by som bol z nej hotovy, ale ma dost svetle momenty - oproti tejto gladiatorovej trebars, ktora nema ani jeden pre mna
a to som hluchy, alebo famozny Miko HLadky artikuluje /t/ s takym sumom, ze to znie ako /uka:žme to fšecki:m/?
No vidím, že sa zas našla nejaká stránka negativistov s rúžovými okuliarmi na očiach...sa preberte...a starinky pochovajte konečne. Gladiator- Slovensko(hokejova republika) je teraz in a aj bude.. Jednoznačne všetky palce dávam hore.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A inak sa musím smiať ako sa niektorí umelci chcú silou mocou priživiť na majstrovstvách.
A ten refrén ako ježíši!
jediná hymna je ako napísal @frez nech bože dá
A súhlas s @7 @8 @12 @16 Nech bože dá je večná pesnička...
Ja verím že tieto MS si ludia budu pametat skor SR tím ako nejaký trapny song.
mne sa nepáči :/ ani od Kristíny ani od Gladiátora :/
@tikalok ani hymnu Slovana od Karpiny nemas rad? Ja tú celkom hej, nie nejak ze by som bol z nej hotovy, ale ma dost svetle momenty - oproti tejto gladiatorovej trebars, ktora nema ani jeden pre mna
a to som hluchy, alebo famozny Miko HLadky artikuluje /t/ s takym sumom, ze to znie ako /uka:žme to fšecki:m/?
Nech bože dá je NAVŽDY JEDINÁ HYMNA SLOVENSKÉHO HOKEJA
Kristina, Gladiátor a AMO sa môžu zakopať