HI all, mam taky "maly problemik" ... par osob mi povedalo, ze mam "fuzy". Mam ale male, ved dospievam... [mam 14 rokov]. ALE 1 idiot ma vytoci tym, ze chod sa oholit atd. On samozrejme, ze nic nemaa, chlapec este decko, hehe ... ale i tak ma to vie vytoc
spoluziak mal este v šeske fuzy .. no ved si to ohol má pravdu.. to ti hned nedoraste to kym doraste budu aj vanoce .. mne sa zas stalo ze spoluziacka ma take male fuzy
Ja som sa holil od 7. triedy (sice nie kazdy druhy-treti den jak teraz ale ajtak) a dalsia vec, ze neskor (16-19) sa budes holit casto, aby si vyzeral seriozne a nie jak vypelichany jez. Musketierske fuziky nie su dobre
fuzy nebudes mat vacsie.. spoluziak si tak oholil a vobec mu nerastu.. to ti dosť dlho po oholeni nebude rast.. az neskor .. a šak čo mozes sa hrdiť ze uz si neni decko jak oni
ja sa neholim uz asi rok, som si kupil zastrihavac chlpov a stale si to skracujem a v pohode. K teme... ohol sa ked ti to prekaza, ked nie tak sa nehol.
No to je tak, ze ja niekedy na zakladke to bolo tak ze som bol posledny chalan co sa neholil to preto ze som lenive prasa. Ostatny sa holili aj ked nemali skoro vobec ziadne fuzy?! A to uz bolo take ze som bol znamy ze mam fuzy xD proste nahovno a tak som sa zacal holit. No lenze ja som sa nezmenil a stale som lenive prasa takze sa holim len na vynimocne situacie xD. a uz ma to vobec nebavi... hmmm Ale v podstate je uplne jedno ci sa budes holit pretoze nejake fuziky su uplne najviac zanedbatelne.
ohol sa...U nas to bolo nasmiech/ja som to ne-iniciovala,ale tak co uz/ ved potom chalan vypada jak nejaky starous,proste divno to vyzera.co ti to spravi,ked si to oholis?
oholiť bratranec má 15 a už to mal hrozné a odmietal sa oholiť, už mu všetci (doslova všetci) hovorili, ale on sa iba urazil a akože fakt vyzeral hrôzostrašne a potom neviem ako ho donútili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ja sa tiez holim od strnastich a nejak mi to nevadi.
a ja debil som si nahodou aj vlasy oholil nad usami lebo som si ich poriadne nedal do celenky tak som bol potom z toho zufaly uz si davam ale pozor