tak vies, nikto nie je dokonaly a na kazdom sa najde nieco pre co ho niekto zacne ohovarat=D podla mna je to prirodzena ludska chyba ktorej sa dopustame=Dnic na tom nezmenis....
urcite existuju..len je umenie ich najst...
urcite ano=D
spalit sa?? najprv mi napadlo slnkom ,ale ty to asi myslis inak=D s tou doverou=D mozno ano, kto vie...=P
Kazdy nie, napr. ja sa snazim do takych debt ani nezapajat, bohuzial obca daco ujde, ale to je zo srandy vacsinou. A ohovaraju preo, lebo mozno zavidia? Chcu si spravit srandu? Chcu tym dotycnemu nieco sposobit? Rozne pripady... A priatelov najdes, ale tazko sa hladaju... Bez spalenia to nejde, to patri k zivotu, ason budes odolnejsia
nie je pravda ze by ohovaral kazdy kazdeho.... ja napriklad neohovaram nikoho a ak sa o niekom zmienim ze je blbec tak to tak aj je stojim si za tym! co nie je ohovaranie ani pretvarka ani nic z toho. ale kazdy taky nie je ok tak sa skusme zamysliet : jedna partia priemer 8 az 10 ludi ktori sa vonku stretavaju.... z toho jeden priemerny prislusnik paritia ma medzi nimi 1 super kamos 2 lepsich kamosov 2 neutralov a zvysok proste akceptuje ako sucas partie... Teodor,Alfonz,Alojz,Gonzales styria ludia..... Teodor ma najracsej Gonzalesa ktory skor inklinuje k aljzovi ktory chce byt naj kamos s alfonzom kedze ani jednemu sa nesplna tuzba vsetci styria sa navzajom rania postupom casu vznika napatie v partii a ta sa zacina rozdelovat do mensich skupit v tomto pripade dajme 2: Alfonz si uvedomi ze nema v partii ziadneho lepsieho kamosa a kedze alojz k nemu uz urcitu dobu dobiedza proste zoberie co je a casom si alojza oblubi az tak ze z nich trebas aj najlepsi kamosi budu.... Gonzales zdehonestovany drvyvim faktom ze jeho velicenstvo alojz chce byt naj kamos s alfonzom sa rozhodne dat tuto sancu teodorovi ktory je stastny ze to gonzalesovi konecne doslo a mame tu 2 skupinky ktore sa skor ci neskor zacnu ohovarat len pre vzajomne citove rany ktore si ako predosli celok sposobovali. to sa stava stale a preto je to tak ako je.Moja rada ? rob to tak ako ja nesnaz sa vniknut do sveta roznorodeho ludskeho zmyslania staci ak mas jedneho cloveka na ktorom ti zalezi a jemu zalezi na tebe na ostane sa vyser good day
Pretože to väčšine ohovárajúcim dodáva pocit uspokojenia. Snaží sa zdvihnúť svoje ego ponižovaním druhej osoby pre úplnú hlúposť. Nevie sa uspokojiť s vlastnou prehrou.
Ja som sa s ohováraním vo väčšine stretol pri nezhode názorov. Proste jedna osoba už nevedela prejaviť svoju "pravdu", tak sa radšej stiahla k ľuďom, ktorí boli ochotní ju počúvať, a tam vyjadrovala svoje názory a porovnania (prirovnania).
@0@Wewka To čo som napísal pre arielku, platí čiastočne aj pre teba. Priateľstvo som nikdy nemal, takže neviem povedať prečo to tam tak chodí. Ale určite by som prípad, kde ohovárajú, nenazval priateľstvom.
Spáliť sa spáliš vždy. A to je dobré, pretože si v budúcnosti na to dávaš pozor (aj keď tvrdím, že človek sa nikdy nepoučí)
- no veď čo iné by mali ľudia robiť? Čo tak nehreje pri srdci, než dobre ponadávať na toho druhého, ktorý je lietadlo a nechce byť ponorkou, tak ako všetci ostatní. Preboha, veď sa riadi vlastným rozumom a nie väčšinou, to je predsa neprípustné!!!
Existujú ešte ozajstní priatelia?
- samozrejme. Ťažko nájsť skutočného piateľa, ale keď sa to podarí, tak zistíš, že skutočný priateľ stojí za všetku námahu.
Môžme niekomu fakt dôverovať?
- jasné, že áno. Osoby hodné absolútnej dôvery sú síce ohrozeným druhom, ale ešte stále nevyhynuli.
Nespálime sa?
- ak sa bude jednať o TÝCH správnych ľudí, tak nie.
no netvrdim ze neohovaram, ohovaram, niekedy sa snazim to obmedzovat, a sem tam som aj klebetna,,,ale mam jednu kamaratku, ktoru som este nikdy neohovarala, a viem ze ani ona mna, nase priatelstvo trva vela rokov,,,viem ze existuje ozajstne priatelstvo, najdolezitejsia je uprimnost
ja osobne neznasam ohovaranie ludi no ale aj ja sa posmyknem a potom mi to pride dost blbe napr. cloveka ohovarat za vyzor toto uz co je aky je taky je alebo ze ten dotycny nieco spravil co mi vadi mi nevieme aky mal dovot to spravit a tak
no neviem ze ci taky kamarati existuju co by sa ani raz neohovarali ale cest vynimkam
nvm aj ja mam nekedy pocit, ze kazdy ohovara..a ak mam pravdu povedat tak aj ja ale snazim sa to obmedzit..
tak vies ked si v takej partii kde sa furt ohovara tak si na to zvyknes aj ty
ale ked budes v takej kde nikto neohovara tak ani ty nebudes..len je tazke si taku partiu najst..sak ja nvm podla mna je halvne, ze niekomu doverujes a vies ze aj on doveruje tebe..musis mu len verit ze ti doveruje a ze ta neohovara.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
urcite existuju..len je umenie ich najst...
urcite ano=D
spalit sa?? najprv mi napadlo slnkom ,ale ty to asi myslis inak=D s tou doverou=D mozno ano, kto vie...=P
Aj ten najlepší kamarát ťa aspoň raz bude ohovárať,aj keď sa to možno nikdy nedozvieš
Kamaráti prichádzajú a odchádzajú .. ae rodina je pri Tebe stále
Pretože to väčšine ohovárajúcim dodáva pocit uspokojenia. Snaží sa zdvihnúť svoje ego ponižovaním druhej osoby pre úplnú hlúposť. Nevie sa uspokojiť s vlastnou prehrou.
Ja som sa s ohováraním vo väčšine stretol pri nezhode názorov. Proste jedna osoba už nevedela prejaviť svoju "pravdu", tak sa radšej stiahla k ľuďom, ktorí boli ochotní ju počúvať, a tam vyjadrovala svoje názory a porovnania (prirovnania).
@0 @Wewka To čo som napísal pre arielku, platí čiastočne aj pre teba. Priateľstvo som nikdy nemal, takže neviem povedať prečo to tam tak chodí. Ale určite by som prípad, kde ohovárajú, nenazval priateľstvom.
Spáliť sa spáliš vždy. A to je dobré, pretože si v budúcnosti na to dávaš pozor (aj keď tvrdím, že človek sa nikdy nepoučí)
- no veď čo iné by mali ľudia robiť? Čo tak nehreje pri srdci, než dobre ponadávať na toho druhého, ktorý je lietadlo a nechce byť ponorkou, tak ako všetci ostatní. Preboha, veď sa riadi vlastným rozumom a nie väčšinou, to je predsa neprípustné!!!
Existujú ešte ozajstní priatelia?
- samozrejme. Ťažko nájsť skutočného piateľa, ale keď sa to podarí, tak zistíš, že skutočný priateľ stojí za všetku námahu.
Môžme niekomu fakt dôverovať?
- jasné, že áno. Osoby hodné absolútnej dôvery sú síce ohrozeným druhom, ale ešte stále nevyhynuli.
Nespálime sa?
- ak sa bude jednať o TÝCH správnych ľudí, tak nie.
ja osobne neznasam ohovaranie ludi no ale aj ja sa posmyknem a potom mi to pride dost blbe napr. cloveka ohovarat za vyzor toto uz co je aky je taky je alebo ze ten dotycny nieco spravil co mi vadi mi nevieme aky mal dovot to spravit a tak
no neviem ze ci taky kamarati existuju co by sa ani raz neohovarali ale cest vynimkam
tak vies ked si v takej partii kde sa furt ohovara tak si na to zvyknes aj ty
ale ked budes v takej kde nikto neohovara tak ani ty nebudes..len je tazke si taku partiu najst..sak ja nvm podla mna je halvne, ze niekomu doverujes a vies ze aj on doveruje tebe..musis mu len verit ze ti doveruje a ze ta neohovara.
moj nazor
no predstav si ze ides s nejakou kamaratkou.o com sa asi budes rozpravat,prve co napadne je ohovarat niekoho ineho