Dobrý večer. Chcem sa spýtať jednu vec. Byvam v nemecku a robim si tu autoškolu. Robim ju už cez rok. Prvych 6 mesiacov som jazdil s ručnou predovkou a potom mi povedal, že mi to nejde tak ma dal na automaticku prevodovku na dalsich 6 mesiacov. Zaplatil
V zmluve bolo, že za automat sa plati 4000 len ked budu jazdy aj mimo Nemecka. On mi aj povedal, že pojdeme mimo Nemecka ale za tých 6 mesiacov jazdime stale len v Nemecku. @Dumbledore
@hamaid bože! Keď si išiel na vodičák, v tej zmluve bola podmienka, že ak nepôjde ručná, tak sa automaticky prejde na automat a že zaň zaplatíš 4000 € ak sa bude jazdiť mimo Nemecka? Alebo to bola len možnosť, ktorú si si zvolil?
@Hoperpohroma ale ja viem jazdit. Len kokot asi chce namne zarobit. Aj policajt mi povedal, že vyborne jazdim, len on stale hovori, že mi to nejde a ani nepovie dovod.
ako povedal @joelery asi ti ukradli zdravý rozum...
šak si si mal papiere spraviť tu na slovensku za 500 € za tri mesiace a nie sa ondiť niekde u fašistoch...
@Zajkousko dík ale skôr som to myslel ako @Hoperpohroma že je troll. Len som nechcel hneď tak zhurta , ale po poslednom jeho príspevku to môžem povedať s kľudom na 100% @Hamaid je TROLL.
@Ssnehulienka prečo by som mal mať nudny život? Len kvoli tomu, že som si trošku potrolil? Ježiš maria to z toho si vyčitala, že mam nudny život? Ejha..... 2 meraj 1 strihaj.
@hamaid áno, to je prosto moja dedukcia, nehovorím, že je najprávnejšia na svete, hovorí mže si myslím, že ak máš takéto zábavky, tak máš asi dosť nudný život ak nemáš, buď len rád
@Ssnehulienka Napisala si niekde, že si to mysliš? Nie! Napisala si to uplne inak a tak som to aj ja pochopil. Vyjadruj sa presne. Zbytocne nastavaju problemy potom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
šak si si mal papiere spraviť tu na slovensku za 500 € za tri mesiace a nie sa ondiť niekde u fašistoch...
Ty nevedet manuall radit, tak my sprafila automat und das ist v zmluva. Fsetko OK.