Ahojte, hoci nejde o nič závažné, ale hľadám členenie Slovenska na okresy do roku 1960 (kedy sa zlučovali) a nikde to neviem nájsť. Na internete nič, kamaráti geografovia tiež nič... Ak niečo viete, sem s tým
@nicmanenapada v novej bani som nebol, tak neviem ze co ako ake to tam je velke/male a tak ale je to tlak, ze este niekto do inzeratu to da to podla mna nejaky dom na lazoch predava, doteraz tam zil a est ek nemu nedoslo, ze bana uz nie je okres
Tak Trenčín je oproti zvyšným krajským mestám malý... A pokiaľ ide o Novú Baňu, ktorá je v súčasnosti okres Žarnovica, je celkom haluz že nie je tiež okresným mestom, keďže je nezanedbateľne väčšia ako jej okresné mesto
@nicmanenapada ale tak TN už mohli dať pod Žilinu radšej
Dubnicu nad V. Lebo kašľať na to, že lL má basu a nemocicu, my sme podstatne väčší! A to ani nehovorím o tom, že ako sa stále rozširujeme smerom na Novú, tak sa raz stretneme a to bude už mesto takmer konkurujúce TN!
@nicmanenapada to ma neudivuje, llava je len taká dedina s väzením a nemocnicou! A to basu máme aj my! (A dokonca nám už stavajú aj námestie, ktoré podľa plánov vyzerá nanajvýš otrasne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tu máš atlas, v ňom je k tomu mapa, hadam to postačí
Inak » bit.ly/g6kgxw...
@narazuvzorna
díky vám obom, keď sa dostanem na rýchlejší net, hneď si to stiahnem
@pubertslatinocelny
ja také nechcem! Ja chcem okresy ako Liptovský Hrádok, Nová Baňa...
asi som sa pošťal práve
som rád, že nielen mne tento fakt prišiel vtipný A práve preto chcem mapu, kde uvidím okres Liptovský Hrádok
Podobne je na tom Nová Baňa. Ale pobavilo ma, keď som teraz našiel inzerát od človeka, ktorý predá dom s pozemkom v okrese Nová Baňa
A llava už vtedy okres? No ale keď mohla byť Nová Baňa... (len nechápem, prečo na nás stále zabúdajú )
dnešný Veľký Meder, okres Dunajská streda
@mielikki
Tak Trenčín je oproti zvyšným krajským mestám malý... A pokiaľ ide o Novú Baňu, ktorá je v súčasnosti okres Žarnovica, je celkom haluz že nie je tiež okresným mestom, keďže je nezanedbateľne väčšia ako jej okresné mesto
A koho "váš" zabúdajú?
Dubnicu nad V. Lebo kašľať na to, že lL má basu a nemocicu, my sme podstatne väčší! A to ani nehovorím o tom, že ako sa stále rozširujeme smerom na Novú, tak sa raz stretneme a to bude už mesto takmer konkurujúce TN!
tak napríklad ja som si ešte nedávno myslel, že Dubnica je okresné mesto a potom som zistil, že je ním Ilava