Okuliare su na kkt chod na opraciu ak sa da lebo su s tym len problemy stale a drahe su dnes okuliare jak svina mama si bola teraz kupit a ze 300 € a to ma o dost mensie dioptrie ako ja ked som este nosil okuliare asi pred 5 rokmi tak ma vysli tak na 250 € a teraz pooovicka z toho ze najlacnejsie 300 zachvilu budu chciet 1000 euro za okuliare alebo ja neviem uz kam tento svet speje
Aj ked teda aj tie operacie su kurevsky drahe ale ak si to prepocitas ze kolko okuliarov vystriedas za zivot ked teda budes dlho zit tak sa to urcite oplati
@vladqog@Quattroformaggi tak ide asi aj o to kde ich kupujes a o dioptrie mama tusim 6ky do dialky a ja som maval 12-13ky aj teda mam len mam v ociach voperovane sosovky
Fuha ja mam dooost znackove a s drahymi sklami, lebo cylindricke antireflexne odlahcene vsetko mozne, a stali 150.
A fakt kasli na znacku, vyber si pohodlne a nech ti pristanu, pri tych cenach su asi vsetky dobre a cokolvek by sa ti na nich poondilo, vo vacsine optik opravia aj zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
chod do optiky, vyber tie, ktoré ti najviac pasujú a kup a nevymšlaj podla značky
A fakt kasli na znacku, vyber si pohodlne a nech ti pristanu, pri tych cenach su asi vsetky dobre a cokolvek by sa ti na nich poondilo, vo vacsine optik opravia aj zadarmo