Tak prvý rok, keďže neviem čo a ako, tak som si dala žiadosť o intrák.. a stihla som si vybrať z tých, čo ostali na Fisherovej nevieš ako to tam vyzerá?
@mizoyka netuším, nebola som tam ešte na izbe len na prízemí u kolejbáby keď tak niečo vybavovať ale myslím, že to tam bude v pohode, aj tie najhoršie intráky (pre mňa 17. listopadu) sú super v porovnaní s našimi vždy sa dá prinajhoršom v priebehu roka bez problému preubytovať
v olomoucii nenajdete zly intrak, vazne, takmer vsetky su rekonstruovane alebo vo velmi dobrom stave, ja som bol rok na Vaclavkach a hocikto za mnou prisiel mi zavidel moju izbu, Fischerky su tiez velmi fajn co mi kamarat hovoril, myslim, ze tam je pomenej buniek a ako uz bolo vyssie spomenute, ono sa to uvolnuje a da sa preubytovat v pohode pocas roku
@charliesobaka to máš jedno, všetky intráky sú pokope ... takže to nemáš k nikomu ďaleko, pokiaľ nebýva na Rošičkách alebo Neředíne, čo je na iných koncoch mesta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Olomouc, nie Olomouc city ˇ_ˇ"
a ten efekt sa mi nepáči aby si vedel!
jj dobre si sa rozhodla, určite sa ti bude veľmi páčiť bývaš intrák/privát?