ale chapete... ja som vedela ze on je taky suknickar... chcela som ho preskusat a neuspel... dva krat... ale nastval ma ked po celych kosiciach rozhlasil ze som kvoli nemu revala... pritom ked som ho poslala dpc som sla vonku s kamaratmi a smiala som sa...
dievca a co tu riesis...vies ze je suknickar tak naco si mu davala sancu?...boze stale nepochopim ako mozete kvoli takym kokotom plakat a normalnych nechcete
idiot...jaaj boze niekedy mi to uz vaazne lezie na nervy... ked si ho vsimate tak vam ublizuje a ked uz toho mate vazne plne zuby a poviete si DOST tak odratzu sa akoze spamata...diki..ale NESKOROOO
tak asi nevies odhadovat ludi ked si tomuto dala druhu sancu, ked ma niekto podvedie po troch dnoch tak ja uz neviem...ale mala si to vediet ak si ho poznala dost n atoa by si snim chodila tak by si vedela ze je toho schopny
skor nez za debila by som ho oznacil za egoistu ked od teba vyzaduje nieco, co on sam nevie splnit..hej je pravda ze baby takyto ludia pritahuju, lebo si myslia ze ony dokazu playboja zmenit na poslusneho zajacika..a navyse je aj sprosty ked o tebe co-to rozsiruje, take male dzecko este..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale uznávam, že je to magor - nevybúrený kanec, ktorý nevie čo so sebou
ani sa s ním nebáv a nepremýšľaj už nad tým
1. Klamstvom ponižuje sám seba
2. A aj keby si plakala tak čo? To je nenormálne?
saq je leto endorfiny sa vyplavuju ...a ked jemu ostali len v nohaviciax jeho problem ...ani ho neries...saq to je este stena nedorobene...
a xapes to co on si pohovori je kus na nervy ale vies reci sa hovoria a xlieb sa je ani sa nepozastavuj ti to len odoberie zbytocne energiu