Bola som vonku s jedným kamaratom. Povedal mi že ma lubi, ale neviem či to myslel vázne , lebo od vtedy co sme boli vonku mi už ani nenapisem ani nezavola. Vzdy mu musím ja prvá napisať a potom sa už rozkecá , ale qako prvý sa neozve a už ma to dosť aj št
ak ti povedal, že ťa ľúbi a tvoja reakcia na to bola nulová, tak je celkom normálne, že má teraz pocit, že by sa nemal vtierať, keď to nie je opätované
Ja nemôzem pozvy ho von, tam sa ho spytaj preco sa ty neoziva alebo mu povedz ze ho lubis aj ty (ak to je pravda) a mozno sa ty ozve..... vec vyriesena
nemyslim že 14 ročný človek pozná váhu slova ľúbiť čo sa týka vzťahu muža a ženy ale....napríklad ja tiež nerada píšem volám alebo niečo prvá a o to viac ma teší keď sa ozve niekto sám od seba..neberiem to vobec ako vtieranie naopak som cela šťastna pretože zaujem či už ,,láskový,, alebo kamarátsky je vtedy očividný....ak ti na ňom však zaleži tak chod do toho a napiš mu prva...nič tym nestratiš...hoci ja mam o tomto čo najmenej hovoriť...
Ty nechceš, aby to vyzeralo, že sa vtieraš, tak mu nenapíšeš. Lenže on si mohol povedať to isté. Ak sa hentak vyjadril, tak bol rad na tebe, aby si na to reagovala. Skús si predstaviť, čo by si robila na jeho mieste, asi by si tej osobe už nepísala. Normálne sa spýtaj, či to myslel vážne, že si si nebola istá, pretože inokedy ty musíš robiť prvý krok. Že si chceš len ujasniť veci, lebo ti to nesedelo. Proste, je to na tebe teraz, nečakaj.
ako hovorí anzu, viacmenej, povedal ti že ťa ľúbi a neviem síce presne čo si mu na to odpovedala, ale ako sama hovoríš nič čo by znamenalo "ja teba tiež", čiže nechce byť dotieravý, aby o teba neprišiel aspoň ako o kamarátku, a pravdepodobne bude v takomto čakacom režime kým sa nevyjadríš nejako ...vzájomnejšie ("ja teba tiež"), alebo mu nevysvetlíš že aj keď sa ozve tak to dotieravo vyzerať nebude (nemusíš priamo takto doslovne, postačí narážka/"výčitka zo srandy" že sa ti sám od seba neozve, pokiaľ do toho zapojíš niečo ako že sa ťa to dotklo (ale s mierou!), tak mu možno ani nebudeš musieť hovoriť nič viac, a vezme to tak že ho máš dosť rada, ak ťa uráža/rozosmutnieva že sa neozýva sám).
á možno je naozaj príliš hanblivý alebo stratil nádej, lebo ak ti povedal, že ťa lúbi a ty jemu nie, tak niet divu skús sa s ním o tom porozprávať a nie mu vypisovať na facebooku či kde to
a ešte... pokiaľ ti toto príde ako nepochopiteľné správanie, a nevieš ho vyriešiť bez toho aby si si pýtala radu, tak to budeš mať pravdepodobne v akomkoľvek vzťahu dosť ťažké a bude ti hlava lítať kolem že čo sa to sakra deje (to je len také upozornenie, nie zdrb ani výsmech).
poradil by som ti tak vo všeobecnosti že ak niekoho nechápeš, tak sa najprv spýtaj jeho samotného, znie to ako hlúpa a(lebo) jasná rada, ale málokto sa ňou riadi - každopádne tí čo to robia vedia že je to jedna z najlepších vecí čo môžu robiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@kolini : ty sa čo smeješ?
@tysha : lenže mňa už nebaví čakať
Možno je prehnane nesebavedomý a cítil by sa vtieravo keby vôbec napísal ako prvý ...
Ale všeobecne, aj keď je to niekedy blbé, nie je lepšie riešiť takéto veci jednoducho priamo s ním, ako takto na fóre?
ako hovorí anzu, viacmenej, povedal ti že ťa ľúbi a neviem síce presne čo si mu na to odpovedala, ale ako sama hovoríš nič čo by znamenalo "ja teba tiež", čiže nechce byť dotieravý, aby o teba neprišiel aspoň ako o kamarátku, a pravdepodobne bude v takomto čakacom režime kým sa nevyjadríš nejako ...vzájomnejšie ("ja teba tiež"), alebo mu nevysvetlíš že aj keď sa ozve tak to dotieravo vyzerať nebude (nemusíš priamo takto doslovne, postačí narážka/"výčitka zo srandy" že sa ti sám od seba neozve, pokiaľ do toho zapojíš niečo ako že sa ťa to dotklo (ale s mierou!), tak mu možno ani nebudeš musieť hovoriť nič viac, a vezme to tak že ho máš dosť rada, ak ťa uráža/rozosmutnieva že sa neozýva sám).
á možno je naozaj príliš hanblivý alebo stratil nádej, lebo ak ti povedal, že ťa lúbi a ty jemu nie, tak niet divu skús sa s ním o tom porozprávať a nie mu vypisovať na facebooku či kde to
a ešte... pokiaľ ti toto príde ako nepochopiteľné správanie, a nevieš ho vyriešiť bez toho aby si si pýtala radu, tak to budeš mať pravdepodobne v akomkoľvek vzťahu dosť ťažké a bude ti hlava lítať kolem že čo sa to sakra deje (to je len také upozornenie, nie zdrb ani výsmech).
poradil by som ti tak vo všeobecnosti že ak niekoho nechápeš, tak sa najprv spýtaj jeho samotného, znie to ako hlúpa a(lebo) jasná rada, ale málokto sa ňou riadi - každopádne tí čo to robia vedia že je to jedna z najlepších vecí čo môžu robiť.