Dnes som pri zoskakovaní z hrázdy zo stojky zakopol o tyč, ale padol som našťastie dole na nohy, takže to nebolo až tak silné tresnutie. Fajne zabolelo, ale prešlo a mohol som bez problémov dávať flipy, ešte som potom aj vonku bol cvičiť a cca 1-2 km šľap
aha...kebyže je niečo zlomené, tak ten by mi asi nepomohol čo? je to jedná z tých kostí, čo idú k maličku na nohe...málinko je to aj opuchnuté,a le nevidno skoro rozdiel medzi nohami...iba mám problém chodiť
To bolo v dôsledku fyzickej aktivity. Potom už nebol a začalo to bolieť. Pre istotu choď k lekárovi, ten bude vedieť čo Ti je. Môžeš to mať aj prasknuté, ale to sa len tak ľahko nezistí.
@artusios no uvidím, čo s tým bude zajtra...hádam to prejde, lebo ako až tak silný náraz mi to neprišlo, že by s tým mohlo byť niečo vážnejšie...každopadne vďaka za objasnenie
@onetouch
1. ako bolo povedané, adrenalín
2. v zranení prebiehajú aj dlhodobejšie procesy, teraz už ťa nemusí bolieť samotné zranenie, ale výsledok tých procesov. napr. opuchlina.
Kamarát robí parkour a niečo dosť podobné sa mu stalo, nepamätám presne ale tuším tam nakoniec mal prasknutú kostičku.
Keď ťa niečo "fajn zabolí" v prvom rade sa treba dať do kludu, hlavne pri takýchto športoch a nie skúšať rozchodiť, nie to eśte flipy hádzať kriste...
@karlotiskot keby to bolelo, tak nepokračujem...ale mňa to chvíľu bolelo...klasika ako keď zakopneš o stôl a potom to po 2-3 minutách to prešlo a noha fungovala na 100%, tak som to neriešil...
@onetouch Hej tak ale zas pri takom športe je to len ťažko ako pri zakopnutí, aspoň sadnuť si a prezrieť si čo zabolelo. Ale mne sa to tiež ľahko hodnotí spoza klávesnice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
1. ako bolo povedané, adrenalín
2. v zranení prebiehajú aj dlhodobejšie procesy, teraz už ťa nemusí bolieť samotné zranenie, ale výsledok tých procesov. napr. opuchlina.
Keď ťa niečo "fajn zabolí" v prvom rade sa treba dať do kludu, hlavne pri takýchto športoch a nie skúšať rozchodiť, nie to eśte flipy hádzať kriste...