ja som takto randila z jedným Egypťanom malo to výhody, že sme len písali cez skype a občas sme sa aj videli no potom som ho blokovala-lebo začal byť otravný a asi to bral vážne
výhôd to má určite dosť - napr. precvičíš si angličtinu-prípadne iný jazyk, môžeš randiť kedy chceš a s kým chceš a nič nechytíš-ak máš dobrý antivir kde je moje mládí (ach)
preboha len to nie !že randenie cez net ...dá sa to ale až pokým sa nestretnete (to jest o pár mesiacov )stretko výhradne,výlučne !! lebo toto na nete sa nedá nazvať randenie ,to je len ošiaľ ....pravá láska je len osobne
U mna skoro vsetky vztahy vznikali tak ze som sa stretla s chalanom z netu ..a cojaviem..mne sa to paci nemam problem sa tak stretavat , .. sucastneho priatela co mam..sme sa stretli cez net...vsetko to bolo take rychle a sme spolu stastní ...vzisla z toho laska..a dufam ze to aj bude pokracovat
ale ..s tymi co som sa nestretla..tak to som ani nepokladala za nejaky vztah mg ..bolo to len blbnutie na čete..tam si clovek moze kopu toho navymyslat a to som robila aj ja .. just FOR FUN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@klaudiqaa Ja to potrebujem na projekt do školy
výhôd to má určite dosť - napr. precvičíš si angličtinu-prípadne iný jazyk, môžeš randiť kedy chceš a s kým chceš a nič nechytíš-ak máš dobrý antivir kde je moje mládí (ach)
Nevyhody- chujovina