som v 3.ročníku a asi neurobím prenášaný predmet. Budem potom môcť ísť do letného semestra porobiť čo najviac predmetov a v septembri pôjdem do medziročníka a budem mať len tie predmety,kt. som nezrobila teraz alebo ma vyhodia a do letného nepôjdem vobec
Akože, ľudia, keď ešte napíšete, na akej škole ste, pochopím. Možno by sa našiel niekto, kto je na rovnakej a vie vám pomôcť. Ale toto je tak...Ech. preštuduj si poriadok. Napíš študijnemu poradcovi. Zájdi si na študijné oddelenie... Každá škola to má inak a nie sme veštci, aby sme si vycucali z prsta, kde študuješ.
U nás je to tak že ak v zimnom neurobíš prenášaný predmet tak do letného môžeš ísť a vyhodia ťa až v auguste, lebo medzi semestrami to nekontrolujú. A neviem ako to je s tým medziročníkom ale nám povedala na študijnom že si máme pre istotu dať prihlášku znova, spraviť prijímačky, nechať si uznať predmety ktoré mám absolvované a prijmú nás v mojom prípade do 3. ročníka a znova tam bude ten nespravený predmet, ako keby druhýkrát prenášaný
@willbebetter nie, keď ho 2x nedáš tak už si ho nemôžeš zapísať. Ale u nás v podstate nie sú povinné predmety, iba musíš splniť pocet kreditov v jednotlivých moduloch (pr. máš modul "organizmy", z ktorého musíš splniť 20 kreditov, ale je v ňom dajme tomu 15 predmetov a je len na tebe, ktoré si vyberieš, ale zas keď dostatočne veľa dodrbeš, tak si už nebudeš mať čo vybrať a vtedy si skončil). Čiže jediné čo musíš je mať dosť kreditov celkovo a do konca 3 ročníka splniť tie moduly. Ak ich nesplníš tak, akože, o rok preťahuješ myslím. A ak ten modul dobabreš natoľko, že ho už nebudeš mať ako splniť lebo veľa predmetov nedáš ani na druhý krát tak si skončila.
Akože, vôbec neviem, či je toto hlavne z môjho vysvetlenia pochopiteľné ale tak snáď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
U nás letíš, iba ak máš pod 45 kreditov za rok (v určitom prípade pod 60 ale to je jedno).
Akože, vôbec neviem, či je toto hlavne z môjho vysvetlenia pochopiteľné ale tak snáď