tam ti asi nič nepomôže ale inak herpesin ak myslíš opar na pere...btw. ak si už raz mala opar už sa toho vírusu nezbavíš lebo on sa ti uloží do nervovích zakončení a keď máš oslabenú imunitu alebo čo tak bum a máš opar čiže dbaj hlavne na toto aby si nebola taká "prechorená" alebo čo...
čajovníkový olej alebo inak aj tea tree oil, kedysi sa dal iba objednávať, ale teraz by mal byť už všade v lekárňach, je riadne dobrý a rýchlo pomáha, takže odporúčam
ja si kupujem propolis so spendlikom prepichnem alebo proste niecim to rozondim a na to dam ten propolis, ono to stipe niekedy srtasne ale hned sa to zacely a uschne, takze na dalsi den ani neviem ze som mala herpes
@Jaja888 VAJKO!!! (hojivy zazrak z oriflame)je super, ani sa mi poriadne nevyhodi a uz ho nemam a este uz spomenuty tee tree, ale bacha nemal by sa prehltat, tak si neoblyzuj pery
Nekupuj si tie compeed náplaste - nepomáhajú. Ked sa ti to už vyhodí,už s tým nič nespravíš, ked nabudúce zacítiš, že sa ti robí herpes, daj si na to med, pomáha to. A inak mne na to najviac pomáha aloe vera ( normálna rastlinka z kvetináča )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov