@elsi máš pravdu, že ak je niekto úchylný, takým aj zostane...
ale pozri sa, nie je počuť len o rímskokatolíckych kňazoch, ktorý majú celibát povinný? o gréckokatolíckych som minimálne ja nikdy nepočula...tí sa môžu ženiť, ale môžu ostať aj v celibáte...je to ich slobodné rozhodnutie a myslím si, že by to tak malo byť...
@rischo a myslis si, ze by sme sa potom mali lepsie? v tom nabozenskom vakuu, ktore by v europe vzniklo by nas prevalcoval islam. krestanstvo ci islam. neviem ako ty, ja by som volil krestanstvo a to by sa bez organizovanej cirkvi pod naporom inych nabozenstiev dlho neudrzalo. a pritom som ateista
@nathalicatko neviem Nat...je to diskutabilné. Možno sa to deje aj v iných.
Smutné je to, že sa to snažia vždy ututlať...To pokrytectvo, že niečo hlásajú a keď to ľudia tak nerobia, tak ťa odcudzujú. Ale keď sa robia takéto zverstvá v ich radoch, tak to skrývajú aby na nich náhodou ľudia nemali zlý názor..Kde majú tú spravodlivosť keď to celé roky skrývajú a klamu?
Myslím, že nezáleží na tom aké má povolanie. Jednoducho sú aj ľudia takto chorí. Ale ak je to kňaz tak je to také haló. Aj medzi doktormi, policajtmi a ešte neviem kým sa nájdu svine.
A je mi ľúto, že potom niekedy ľudia odsudzujú podľa takýchto zvrhlíkov hneď všetkých kňazov. A idú nadávať na cirkev a Boha.
@chrumka01 doktor a policajt mi aspon nekaze o moralke...cirkev sa tvari ako najvacsie moralne dobro a pri tom je to akurat tak najvacsie moralne hovno...
@simong nevolim ani jedno..ziadne krestanstvo, ziadny islam, ziadny budhizmus abo ja neviem co..ten at en boh je jediny a pravy a kokotiny..vsade sami ojeb
Ja stale nechapem, co tu ta cirkev stale hlada... Pocet veriacich rapidne klesa a naopak pocet negativnych javov smerujucich od cirkvi a na cirkev (dokazy o neexistencii Boha, skandaly cirkvi, nie najmudrejsie praktiky cirkvi) pribuda.
Aj krestansky boh je len jeden zo stoviek uctievanych bohov po celom svete prezentujuci takisto len jedno zo stoviek nabozenstiev existujucich po celom svete vytvaranych pred par tisic rokmi az do teraz...
Je skutocne velmi mala pravdepodobnost, ze jedno nabozenstvo je spravne a jeden boh skutocne existuje...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
>_>
@12
ale pozri sa, nie je počuť len o rímskokatolíckych kňazoch, ktorý majú celibát povinný? o gréckokatolíckych som minimálne ja nikdy nepočula...tí sa môžu ženiť, ale môžu ostať aj v celibáte...je to ich slobodné rozhodnutie a myslím si, že by to tak malo byť...
Smutné je to, že sa to snažia vždy ututlať...To pokrytectvo, že niečo hlásajú a keď to ľudia tak nerobia, tak ťa odcudzujú. Ale keď sa robia takéto zverstvá v ich radoch, tak to skrývajú aby na nich náhodou ľudia nemali zlý názor..Kde majú tú spravodlivosť keď to celé roky skrývajú a klamu?
ano, samozrejme, zrusit cirkev, zrusit skoly, este co by ste rusili?
A je mi ľúto, že potom niekedy ľudia odsudzujú podľa takýchto zvrhlíkov hneď všetkých kňazov. A idú nadávať na cirkev a Boha.
Aj krestansky boh je len jeden zo stoviek uctievanych bohov po celom svete prezentujuci takisto len jedno zo stoviek nabozenstiev existujucich po celom svete vytvaranych pred par tisic rokmi az do teraz...
Je skutocne velmi mala pravdepodobnost, ze jedno nabozenstvo je spravne a jeden boh skutocne existuje...
hajzli sú to ako celá cirkev !!!