tak tisic krat ?! -.-
ale dakym zazrakom sa to vzdy dako ututlalo a aj ked som myslela ze z toho bude daky problem .. bolo to ok.. napr raz....
napisala som tak z haluze ucitelovy velice zamilovanu sms.. a jaksik sa to dostalo mojej triednej do ruky... a pak ma za to spicovala na chodbe (ano musela sme sa priznat koho to bolo cislo )
vtedy som ... neviem myslela som ze je po mne.. ale dako sa na to zabudlo ...
alebo ked som jednej kleptomanke do jej pamatnina napisala nech vsetkym vrati ukradnute veci a taktiez na to dosla triedna aj z toho som sa ani neviem jak vyvliekla.. ach stara ,,dobra" zakladka...
noo hej podarilo bohuzial.. miesala som sa do cudzej veci sice s dobrym umyslom ale to mi bolo prd platne tazee ponaucenie.. nikdy nikdy... proste ja uz za nikoho nic neriesim... ani keby mi zaplatili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale dakym zazrakom sa to vzdy dako ututlalo a aj ked som myslela ze z toho bude daky problem .. bolo to ok.. napr raz....
napisala som tak z haluze ucitelovy velice zamilovanu sms.. a jaksik sa to dostalo mojej triednej do ruky... a pak ma za to spicovala na chodbe (ano musela sme sa priznat koho to bolo cislo )
vtedy som ... neviem myslela som ze je po mne.. ale dako sa na to zabudlo ...
alebo ked som jednej kleptomanke do jej pamatnina napisala nech vsetkym vrati ukradnute veci a taktiez na to dosla triedna aj z toho som sa ani neviem jak vyvliekla.. ach stara ,,dobra" zakladka...
To čo u vás tí učitelia riešili?
Nemala si v škole prúser aj kvôl tomu, že si doma nedojedla večeru?
Len sa treba naučiť neľutovať rozhodnutia, pri ktorých bola najlepšou voľbou práve tá, ktorú ste si zvolili