Používate už novú Operu 10.00? Ste s ňou spokojní?
Ja vrcholne, najmä funkcia Turbo neuveriteľne zrýchlila surfovanie na mojom pomalom nete. Trúfam si povedať, že táto verzia je najrýchlejší prehliadač z ponuky. A váš názor?
@Andy-larkin ten tvoj "profesionalny" prehliadac nedokaze ani poriadne renderovat javascript aj taky starodavny IE6 ho v tomto smere strci do vrecka a to je javascript uz 15 rocna technologia. Hlavne ze robi acid testy na 100% lol.
@Mayo ono hociaky acid test je hovno vypovedajuci, ked ho robia byvali operaci mi to pride tak, akoby spravili najskor acid a potom k nemu prisposobili novu Operu..
ked spravim napriklad nejaky jquery plugin a slape mi na vsetkych main browseroch, len jedina opera to handluje uplne opacne nez treba, tak asi nebude chyba medzi klavesnicou a stolickou, nemyslis?
S takym facebookom ma tiez problemy, este pomaly aj Konqueror v lunexoch zvlada facebook lepsie ako Opera.
Na to, ze je to pomaly 15 rocny browser je to s podporou js bieda. Hlavne ze tam natrieskaju hluposti ako ovladanie hlasom, polofunkcne turbo (naposledy ked som ju skusal tak mi dokryplilo vsetky stiahnute obrazky) a kadeco mozne, len nie poriadne jadro..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ja mám stále Operu a je stále best.
Podľa toho, čo ja viem, tak už od verzie 8 si Opera dobre polepšila s JS.
A sú to už nejaké 3-4 roky.
ked spravim napriklad nejaky jquery plugin a slape mi na vsetkych main browseroch, len jedina opera to handluje uplne opacne nez treba, tak asi nebude chyba medzi klavesnicou a stolickou, nemyslis?
S takym facebookom ma tiez problemy, este pomaly aj Konqueror v lunexoch zvlada facebook lepsie ako Opera.
Na to, ze je to pomaly 15 rocny browser je to s podporou js bieda. Hlavne ze tam natrieskaju hluposti ako ovladanie hlasom, polofunkcne turbo (naposledy ked som ju skusal tak mi dokryplilo vsetky stiahnute obrazky) a kadeco mozne, len nie poriadne jadro..