@bebekex v budúcnosti by to vedelo spraviť pekné problémy.. a už teraz ma to obmedzuje, že napr. neobujem korčule, neobuješ veľa topanok, bolia ma po ture tie klby na nohe a navyše ešte môžu tie hlavne klby ovplyvniť alebo zdeformovať tie vedľajšie :/
ja to mam tiez,takze viem o com hovoris,ale zo skusenosti vo sv.okoli velmi nadsena nie som
bola som aj v malackach na sukromnej klinike.tam ma poslali domov s tym,ze nie som vhodny pacient na ich typ operacie
a tej beznej sa dost bojim,takze...ale zas ja az take extremne problemy nemam zatial (klopklop)
a najvacsou nevyhodou operacie by pre mna bolo to,ze ta to proste na dost dlhu dobu vyradi z bezneho obehu zivotneho
@bebekex tak vyradí ťa to na dlhú dobu, i mňa to bude mrzieť... a bude to hnusne chodiť o barlách ale... aspoň sa potom budem mať lepšie, keď sa to celé zrehabilituje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
iba v pripade,ze ti to velmi obmedzuje zivot
bola som aj v malackach na sukromnej klinike.tam ma poslali domov s tym,ze nie som vhodny pacient na ich typ operacie
a tej beznej sa dost bojim,takze...ale zas ja az take extremne problemy nemam zatial (klopklop)
a najvacsou nevyhodou operacie by pre mna bolo to,ze ta to proste na dost dlhu dobu vyradi z bezneho obehu zivotneho
dufam,ze cim skor niečo lepsie vymyslia
a to si sa s tým už narodil či ako to vzniklo?
ale nechce sa mi dať 1000€ za obe nohy
presne v toto dúfam aj ja - že vymyslia niečo lepšie, šikovnejšie, menej bolestivé - a potom sa na to dám