bola som presne pred rokom a nelutujem, nasla som si skveleho lekara, cele to bolo absolutne bezbolestne (aj doba rekonvalescencie), jedine asi dva dni ma bolelo hrdlo po intubacii, ale to je bolest asi ako pri angine..hojenie bolo taktiez velmi rychle, je tam jedna dost neprijemna vec - vyberanie dlah z nosa, ale to je parsekundova zalezitost, ktora sa da prezit
A k tomu podstatnemu - operacia mi pomohla - sice som nemala vyrazne problemy - dala som si to spravit v podstate z dlhej chvile - ale uz nechrapem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A inak ta noc po operacii bola najhorsia v zivote. Nesiel by som zas.
Pomohlo to sice ale nie az tak prevratne
Ona si sice tusim dala zlomit a vybrat aj par kosti, kedze ju dovtedy stale strkali do klietky k slonom, ale urcite ma k tomu co povedat.
nemam skusenosti, ale urcite jedneho krasneho dna budem mat a poradim ti
Poznám chalana, ktorý po operácii nosnej prepážky a chybe lekára nevie povedať pol slova.
» nitra.sme.sk/c/6176698/dvads...
A k tomu podstatnemu - operacia mi pomohla - sice som nemala vyrazne problemy - dala som si to spravit v podstate z dlhej chvile - ale uz nechrapem!
@silvikat bolelo to dosť ale pomohlo