bol som ale to uz davno. No da sa to v pohode prezit U mna boli horsie mandle bo potom 2 tyzdne som sa poriadne nenajedol a to uz sakra ze clovek chudne :/
@patricino no pokiaľ ja viem, tak len pokiaľ to nejako obmedzuje normálny život, napr moja mamina nedýcha jednou nosnou dierkou, tak by jej to uhradila poisťovňa, ale tvrdila, že pokiaľ by šlo len o to, mať krajší nos, tak nie btw GL !
@nemammeno áno, zákrok hradí poisťovňa, doporučenie ti na operáciu musí napísať tvoj ORL (ak doporučenie nemáš, môžeš ísť na operáciu - ale to si platíš všetko sám )
@teriq no veď hej lebo sa robí operácie prepášky a niekedy k tomu robia plastiku nosa ... mne plastiku robiť nebudú + mi doktor musí odobrať časť sliznice či ako
poisťovňa to platí len ak je to nevyhnutné zo zdravotných dôvodov. Inak som počula, že na po operácií je vhodné užívať wobenzym, rýchlejšie a bez komplikácií sa zotavíte, môj nevlastný otec ho mal keď išiel na operáciu.
Idem tam v kazdom pripade ma nebavi dychat s časti jednou dierkou a v noci to uz ani nevravim si musim vzdy chrupavku (prepažku) ohybat na opacnu stranu aby sa mi lepsie spalo,pokial nezaspim.
Ja som si to dal urobiť v NEštátnej klinike ORL, a operáciu vykonávali dvaja veľmi dobrí otorinolaryngologovia.
Mám len dva týždne po operácii a už som aj zabudol, že som bol operovaný. Nemám žiadne bolesti,akurát, že nos je trochu citlivý ešte. Vyberanie dláh je absolútne bezbolestná záležitosť. A prederavenie prepážky väčšinou nastane len vtedy, keď vám to robí nejaký fušer, retard, neodborník vo svojom fachu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a sakra to bolí
neničí sa mi tá prepážka týmito sprejmi ?
@nemammeno až tak moc to nebolí teda aspoň mňa ... teda bolí ale zažil som už aj horšie
Mám len dva týždne po operácii a už som aj zabudol, že som bol operovaný. Nemám žiadne bolesti,akurát, že nos je trochu citlivý ešte. Vyberanie dláh je absolútne bezbolestná záležitosť. A prederavenie prepážky väčšinou nastane len vtedy, keď vám to robí nejaký fušer, retard, neodborník vo svojom fachu.