Hrozne, grcala som 3 dni vkuse. Inak mi nič nebolo ale tá grcavica bola fakt otrasná..
A ešte ako ma naťahovalo tak som mala pocit, že sa mi rozdrapia tie nové zašité rany Pamätám si, ako som si vtedy hovorila, že už nikdy viac
mna len desilo ako rychlo som zaspal...napocital som do 4 po prebrati to bolo take zvlastne a preberal som sa uplne asi na trikrat...ale nic ma nebolelo a citil som sa fajn...ale bol som brutalne hladny
bola som trochu dezorientovana, ze co sa to deje a ze ci je uz po tom kedze som "zaspala" na sále a zobudila sa na izbe nemala som vobec pojem o case ani ze ako dlho to trvalo a ci ma vobec operovali
Hned potom ma rozbolel zaludok kedze pri vyberani mandli mi donho stiekla krv tak mi doniesli nadobku a ked som sa vygrcala tak mi uz bolo lepsie
Kedze to bolo pred Vianocami a farar chodil spovedat do nemocnice, rano mi bolo povedane ze som ho poslal aj celou pereputov kade lahsie, slusne povedane...Samozrejme nepamatam nic, akurat to ze som chcel ist na toaletu a dali mi bazanta do jtoreho som to vykonal o 8 hodin neskor ako som chcel
Podla mna zalezi po akej operacii. Mala som anestezu, po ktorej som sa zobudila ako zhulena, bolo mi fajn, stale som sa smiala a doktorovi som povedala ze je uchyl, akurat som sa trochu potackavala.
Ale mala.som taku operaciu, kedy som ucinky tej anestezi ani necitila, lebo vsetko, vsetky myslienky a pocity prehlusovala silna bolest...
Po prebratí z narkózy si toho človek moc nepamätá a robí dosť uletené veci, potom keď príde k rozumu tak spí a potom keď sa vyspí tak sa má podľa toho aká to bola ťažká operácia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Bola som ako nafetovana, vsetko ma bolelo, mala som trochu uzkost a sestry si zo mna robili picu ze fnukam
Ale prezila som to takze pohoda
A ešte ako ma naťahovalo tak som mala pocit, že sa mi rozdrapia tie nové zašité rany Pamätám si, ako som si vtedy hovorila, že už nikdy viac
Hned potom ma rozbolel zaludok kedze pri vyberani mandli mi donho stiekla krv tak mi doniesli nadobku a ked som sa vygrcala tak mi uz bolo lepsie
Ale mala.som taku operaciu, kedy som ucinky tej anestezi ani necitila, lebo vsetko, vsetky myslienky a pocity prehlusovala silna bolest...
ale bola som pomerne fresh