Opiste ten pocit, ked uvidite niekoho, kto sa vam paci
kamaratka raz povedala ze neciti vobec nic, povie si ze pekny chalan a koniec...no mne ked s aniekto paci, tym ako posobi, normalne mi zacne buchat srdce, predstavujem si ako by som ho stretla alebo co a dali by sme sa do reci a tak ako sa citite vtedy
Záleží od okolností - niekedy uvidím pekné dievča - poviem si - hm.. tá má ale dobrú postavu a dobrý zadok - a to je všetko - vzápätí na ňu zabudnem. Ale niekedy keď zbadám nejaké dievča - nemusí byť ani najkrajšie - tak si nepoviem že tá má ale dobrý zadok - ale vtedy sa mi vymaže myseľ a nedokážem na nič myslieť - ale to sa mi stáva len málokedy Ešte som neprišiel na to ako to že sa mi také stáva
3 asi preto ze su dve rozdielne veci ci je dievca pekne a ci s ati dievca paci tyma ko posobia tym co z nej vyzaruje...to druhe ta totiz viacej roztrasie
Ono, pocit je taký neutrálno smiavý.. ale zase ja mám rád keď uvidím babu, ani nie že takú peknú, resp. je pekná, ale nejakým zvláštne magickým spôsobom.. to ma vie dostať
Mne sa raz stalo, ze som sa zoznamila s nejakym chalanom , co sa mi straaaaaaasne dlho pacil a strasne sa mi klepali kolena..ale tak brutalne, ze to som nechapala...proste som si musela sadnut, lebo by som neudrzala rovnovahu...to som este nezazila..ale asi preto, ze som mala vtedy asi 14 a ten chalan bol jeden SuperStarista
Keď poznám tú osobu dlhšie a dlhšie k nej niečo cítim tak také typické stavy, že búšenie srdca a tak Ale keď normálne na ulici vidím nejakého zaujímavého chlapca, tak si len poviem "hm.. sexoš" ale ďalej neriešim
ked len ide okolo a je pekny..tak sa len obzrem a je to.ale ked ho aj poznam trocha a viem ze je to super chalan/platonicka laska z minulosti/ tak sa asi hodinu potom usmievam jak blb
mne sa to stalo len raz v zivote ... a neskor som s tym chlapcom chodila... v tom case mi kazdy hovoril o nejakom skvelom gitaristovi .. az mi to bolo divne .. a potom mi spoluziacka povedala ze ma musi zoznamit s jednym jej byvalym spoluziakom bo to cisty ja len v chlapcenskom prevedeni .. dala mu moje icq .. pisali sme si a zistila som ze je to presne ten chlapec o ktorom mi vzdy kazdy hovoril ..pozval ma na jeho koncert ... na tom koncerte som ho prvy raz videla .. prvykrat som sa s nim stretla.. ked som ho uvidela na podiu ako hadzal tie jeho sola a jeho dlhe kucerave vlasy cez ktore mu nebolo vidiet skoro do tvare vtedy sa mi zastavil cas .. jedna sekunda trvala akoby niekolko minut strasne sa mi rozbuchalo srdce ... bola tam kopa ludi ktora zrazu zmisla a tych par sekund toho krasneho pocitu som mala pocit ze sme tam len ja a on .. ibaze tento dlhy pribeh ktory sa vam aj tak nebude chciet citat nema happy ending ale o tom tu uz pisat nebudem
vyplastim oci (automaticky zacne mi buchat srdce,triast ruky,prerusia sa mi myslienky (ja NONSTOP snivam a rozboli ma zaludok a nevie prestat kym do seba nenasackujem dajaku tabletku aaach no ale to len take ze omg zalubila som sa,niekedy zas no jo henten je sexos a tot vse poviem si....
no raz sa mi to stalo prvy krat som vydel jednu babu pekna povedal som si hmmm pekna. ale ked som ju vydel druhy krat usmiala sa a bol som .... nedychal som a pozrel som sa dozadu, ci nie je daka iny unikova cesta ale nebola :/ slo to moc rychlo . taketo situacie moc inak nemusim. nieze by som sa citil neprijemne ale proste ...
boze zeny,vy zijete v riadnej rozpravke,berte co je
...inak aj mne sa to raz stalo,bol som na koncerte jednej kapely a oni maly krasneho gitaristu a tie jeho cierne kucerave vlasy prehodene cez gitaru ked struhal tie jeho sola,vtedy sa mi zastavil cas,a nohavice mi isli prasknut...
hmmm neviem..to buchanie srdca..ja nikdy nic take necitim ked stretnem nejakeho fajn chalana...poviem jeeej ten je zlaty...to buchanie srdca..predstavy a podobne prislo u mna az ked som spoznala blizsie nejakeho chalana...zacala som s nim travit viac casu...prva pusa atd....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
@2 Ja som minule treskla do dveri(to bolo ako vo filme,len skoda ze mi ostala hrca)
A chemia je o niecom inom , ale clovek s mojim vzhladom taketo cosi ani skor nepozna ako ano ...
...inak aj mne sa to raz stalo,bol som na koncerte jednej kapely a oni maly krasneho gitaristu a tie jeho cierne kucerave vlasy prehodene cez gitaru ked struhal tie jeho sola,vtedy sa mi zastavil cas,a nohavice mi isli prasknut...
sorry nemohol som si odpustit
okej spat do real
@29 dakujem
shroomy fuha ty kks riadny vlasac us musis byt