Oplatí sa mi ísť na 5-ročný francúzsky biligválny gympel?
Oplatí sa mi to vôbec? Pretože, možno ma obyčajný gympel naučí to isté. Isto je lepšia znalosť jazyka na biligválnom, ale oplatí sa mi tam chodiť o rok viac? Díky za názory a rady.
ja som na anglickom a oplati sa to ak vazne pojdes studovat von. lebo ak vychodis 5 rokov francuzsky gympel a potom ostanes studovat na univerzite komenskeho tak ti to bude nanic lebo to pozabudas
Chodí sa z osmičky alebo deviny a ja idem z deviny, takže rok stratím Jednoznačne by som potom chcel ísť von. Ale to predsa teraz neviem. Len nechcem, potom nadávať, že som tam šiel, ak mi to bolo na nič
nie nechoď tam to sa neoplatí, francúštinu sa môžeš učiť takmer na každe škole, aj ked je pravda že na bilingvále je to o inom, predsa len rok je rok, ja by som tao nerobil
Ja som na 5-ročnom francúzskom bilingválnom gympli a nič lepšie som si nemohla vybrať
Je to náročné, ale to je asi jediné mínus... Na tom, že budeš študovať o rok dlhšie, nie je nič zlé. Čím dlhšie budeš študovať, tým neskôr budeš musieť ísť robiť
Neviem, na ktorý gympel chceš ísť, ale Metodka je super
Tu v Trenčíne, otvárajú francúzske 5-ročné Kvality sa nebojím, vyše desať rokov tu pôsobí 8-ročné francúzske gymnázium, ktoré má výborné výsledky. Mňa láka hlavne možnosť chodiť na pobyty a podobne, čo by mi lepšie preverilo znalosť jazyka než obyč. gym.
Ja chodim na francuzske bilingvalne v KE...a je to skutocne kvalitne studium.. ...pripravi ta to tak ako ziadny iny gympel. ...ale musis si to velmi dobre rozmysliet..pretoze je to drina..a franinu budes mat po polroku fakt plne zuby..ale ked cez to prejdes...bude to uz v pohode.. ...a este jedna vec...netreba to brat ako jazykovu skolu...to ma od nej daleko...pretoze pri tomto studiu mas franinu ako vyucovaci jazyk v ktorom budes po dalsie rocniky studovat prirodovedne predmety..a pokial k tomu nemas vztah, tak neodporucam...pretoze fyzika alebo matika po francuzsky...je dost tazka...a pokial tam chces ist iba pre to aby si sa naucil jazyk...tak to nema vyznam...podstata tohto studia je uplne niekde inde.. ...ale mozem povedat, zee ten jeden rok navyse sa oplati...fakt...budes ovela scitanejsi a aj viac pripraveny do zivota ako ti, ktori skoncia normalny gympel..
Ja s tým počítam. Francúzštinu sa učím, ja som jednoducho frankofil viem, že sa všetko kompletne bude učiť po francúzsky Ďakujem za vaše názory, viac-menej som rozhodnutý tam ísť len či ma prijmu, to je question
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je to náročné, ale to je asi jediné mínus... Na tom, že budeš študovať o rok dlhšie, nie je nič zlé. Čím dlhšie budeš študovať, tým neskôr budeš musieť ísť robiť
Neviem, na ktorý gympel chceš ísť, ale Metodka je super
.. spýtaj sa inak : "Trúfam si tam ísť?" .. aj tvoja odpoved bude kladná a yt si veríš, chod..