aktuálny mobil nenosím.. ale keby som na predchádzajúcom mobile mal nejaký silikónový obal, verím tomu, že by po páde do mora neskončil skrz naskrz zatopený takže na eventuálny nový mobil si už nejaký obal kúpim (nehejtujte moju naivitu)
Všetko závisí od toho, aký si mantavý alebo ako si naň dávaš pozor. Ja mám svoj mobul už das 3 a pol roka a za ten čas mi spadol možno 2x, aj to sa mu okrem malých škrabančekov na boku nič nestalo. Keď ti ale za pol roka padne 3x do hajzla, tak možno ten obal niečo pomôže...
Mám dosť drahý mobil na to ze by som ho nosila bez ochranného obalu a aj keď si dávam maximálny pozor naň. Človek nikdy nevie náhoda je sviňa (v mojom prípade dosť veľká sviňa) a keby ho rozbijem asi by som to tak ľahko nepredýchala .
ked dam kryt, tak sa mi nezmesti do vacku, zle sa vytahuje, je to drahe, a aj tak za par rokov kym ho budem mat bude to crep, a ani ho nepredam, a kupim si novy.. zas mi tak casto nepada, mam len foliu.
bez krytu sa ti spodok doskrka okamzite a preco nevyuzit moznost dat si kryt na mobil a tym si ho "zosobnit" a aj mobil vyzera krajsie samozrejme nehovorim o obycajnych bielych alebo ciernych plastovych puzdrach, ja mam vsetky farebne az vtipne
mám obal, ale nosím ho iba keď mám mobil v kabelke pri kľúčoch, aby sa mi nepoškriabal alebo nejak tak
inak nosím bez, ten obal ma otravuje a slabo cezeň počuť zvonenie...
bojujem s tym, lebo bez krytu je ovela krajsi, ale nenecham ho vystavovat takemu nebezpeciu, ved ho staci hodit do kabelky a uz skrabanec
ale nasla som pekne obaly na ibeji, sa tesim kedy dojdu
kym na novy mobil nemam obal a foliu,tak si ho ani nenosim. od prveho dna ho mam v obale a pravidelne menim foliu na displeji,preto ani po polroku nema ziadne znamky pouzivania a vyzera ako pravve vybaleny z krabice
stary ajfon mi vydrzal uz 6 rokov a nebyt kamarata, ktory ma karbonove konceky prstov, vyzeral by stale ako novy. displej ale napriklad mam bez znamok poskodenia a to mi uz padol xkrat.
Ja nosím telefón vo vrecku aj s kľúčmi a keď ho trochu utriem tak je ako nový a to ho budem mať už pomaly rok..., Tie obaly sú tak akurát nepohodlné...
ja musím mať puzdro lebo ja som tak trochu viac kazisvet musím do všetkého žobať prve som nemala puzdro ale odjebala som si zadný kryt keďže som doňho stále ryla takže teraz musím mať puzdro pretože by mi odpadol kryt :3
No ja si nemozem pomoct ale furt mi pada z ruky ked ho dam dole
+po obale cmaram a kadeco a to by mozno bola skoda rovno po nom aj ked je to haraburda a najradsej by som to o stenu hadzala
A ten silikonovy obal je neznicitelny ...skoda ze nie aj mobil v nom
prepáč ale možnosti nezodpovedajú otázke.. moja odpoved je... Je v pohode ak nosíš mobil bez obalu/krytu... ale ja osobne mám na mobile kryt, ale hlavne z estetických dôvodov aj ked samozrejme ho aj ochráni ked padne (aspoň z bokov) ....
tak mala som super mobil, dotykový veľký displej, všetko fičalo, ale nemala som kryt... raz mi dosť nešťastne spadol, rovno displejom dole, displej skončil na totálku rozbitý, ešte pár dní šiel, postupne sa z neho odlupovali a odpadávali tie časti displeju... potom som dostala starý mobil, dáku vysúvaciu nokiu, ktorú už pomaly v múzeách dostaneš, ten padol viackrát ale nič sa mu nestalo (klop,klop)... len nejako záhadné sa drbe zvuk... potom som mala ešte 2samsungy také trošku staršie a na oboch tá istá chyba... nedalo sa mi dovolať aj keď som mala zapnutý mobil a dnu simku... veľmi môj starý drahý samsung ľutujem, a už som si povedala, že ak mobil poriadny tak aspoň 3púzdra, nech hocako dávam pozor, furt mi tie mobily padajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale inak celkom v pohode bez obalu, telefón mi často padá a zatiaľ funguje dobre.
A mobil vkuse trieskam o zem (nechtiac isteže) a nikdy žiadna škoda.
inak nosím bez, ten obal ma otravuje a slabo cezeň počuť zvonenie...
ale nasla som pekne obaly na ibeji, sa tesim kedy dojdu
Obaly, kryty sprostosti mi zavadzajú.
+po obale cmaram a kadeco a to by mozno bola skoda rovno po nom aj ked je to haraburda a najradsej by som to o stenu hadzala
A ten silikonovy obal je neznicitelny ...skoda ze nie aj mobil v nom
lebo normálny smartphone by pri mne neprežil
a všetci si myslia, že je v obale