Ahojte ! Oplati sa podla vas studovat na konzerve hru na gitare ? Myslim tym , ze nechcem pracovat ako nejaka ucitelka(sice nevravim ze je to zle , ale ja sa neviem predstavit ako ucitelka ) , ale studovat konzervatorium len preto , aby som sa zdokonalil
@etelnair ... nie ... praveze nechcem hrat doma v izbe ... len sa nechcem tym zivit proste ... chcela by som mat kapelu a hrat na koncertoch a tak ... teda viem ze tu na slovensku to nieje velmi realne .. ale teoreticky keby bolo ... a nechecm hrat nejake 3-4 akordove pesnicky ... skor nieco jazzove ... kde treba improvizacia a tak ...
@etelnair ... nie nie ... teraz idem na umelecku skolu ... a ta skola je spojena aj s konzervatoriom a mozem si dat ako druhy hlavny predmet hru na gitare ... ak chcem teda ...
záleží od toho ako sa tomu chceš venovať - ak budeš študovať len pre to aby si sa zdokonalila a hrala doma pre rodinu alebo pár priateľov tak určite nie - vravíš že už jednu VŠ máš, teda druhú si budeš musieť platiť nevraviac o tom, že to naruší tvoje zamestnanie, pretože študovať konzevátorium externe je somarina...
ak sa tomu chceš venovať viac profesionálne a máš dojem že ťa to napĺňa radosťou tak do toho choď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak sa tomu chceš venovať viac profesionálne a máš dojem že ťa to napĺňa radosťou tak do toho choď...
aj keď nikdy nevieš...