Bol som Orange zopár rokov. Za tie roky mi nedali absolúúúútne žiadnu výhodu. Nič. Väčšie akcie mali vždy nový zákazníci, a ich stáli zákazníci im boli ukradnutý. Teraz ponúkli nejaké trápny zlavy zo služieb ktoré aj tak dokopy nikto nevyužije, pre zákazníkov ktorí sú u nich už dlhšie. No tak som zareagoval, a som v O2 Možno to bude rovnaký prístup k zákazníkovi, možno horší, ale momentálne mi najviac vyhovuje...
ja mam O2 kvoli lacnejsim SMS a hovorom a to pouzivam cez tyzden a etse mam staru simku z t-mobilu na ktorej mam aktivovane tie vikendove sms zadarmo, takze cez vikend horlivooo esemeskujeem D
Ja mám orange aj t-mobile. orange mám odjakživa a ešte aj brat mi robí v orange, takže preferujem ten, už len, že máme určité výhody a platí mi ho brat. t-mobile si platím sasma :/
takze moj nazor...O2 je tu kratko takze sa snazi zaujat co najviac...na zaciatok mozno lakacka, uvidime neskor a co sa tyka ORANGE vs. T-MOBILE tak pouzivam jednoznacne ORANGE, mam ho uz 6 rokov a za cely cas ZIADNY problem ze by sa ma snazili ojebat...zato T-MOBILE sice nemal ale od vela ludi som uz pocul ako ich ojebali...orange ma momentalne najviac zakaznikov a najvacsie pokrytie 3G
debilny t-mobile nenavidim ho..lebo som s nim uz peknych par rokov a nic sme vip zakaznici a jedine co nam zato daju je ze je vsetko 1000 krat komplikovanejsie...
t-mobile ma kazdu chvilu rozne vyhody. mama ziskala k predlzeniu pausalu, zadarmo program fix aj s 200sk kreditom kazdy mesiac momentalne mame cez vikendy smsky zadara atd ja by som nemenil.
Mám t-mobile, ale voľakedy keď ocino zdrhne z tej pofidérnej organizácie (a teda nebude až tak výhodné byť u nich ako teraz, nakoľko celá rodina máme zadarmo mobily od nich vďaka tomu, že ocino každý rok dostane nový služobný mobil tak vždy ho niekomu dá ) tak už to hádam zmením, je to banda zmrdov (čo sú asi všetci operátori, ale tí aspoň nenasvecujú mestá na ružovo, takých už podporovať fakt nechcem) ... A na akcie dosť seriem, väčšinu vecí vybavím cez net, v mobile mám kartu odkedy nejaký mobil mám a o paušál ani moc záujem nemám kým neubdem fakt potrebovať veľa volať alebo čo, koniec koncov, tieto lákačky na paušál sú to, čo im najviac vyhovuje ...
Ja som za oboje.. na základnej škole mala väčšina triedy Orange ale prešla som na strednú a prevažoval T-mobile. Tak som si kúpila ďalšiu kartu a používam aj O. aj T. už asi 4 roky a je to tak lepšie!
Budem rada, ak mi pošleš vyhodnotenie diskusie, ktorý operátor zvíťazil. ďakujem
ja mam aj s nasimi t-mobile 5 ci 6 rokov uz pomaly a sme spokojni, boli sice v poslednom case vinou t-mobilu nejake dost osemetne peripetie, ale uz je to ok nastastie, inak vsetko ok doteraz, operatora menit nemienim...
orange neskutocne ojebavaju takisto aj t mobile. O2 tiez ale ne az tak. Ked som bol v rusku tam som mohol volat z ruskej karty na slovensku pevnu linku za 3 sk, na mobil za 6sk, a v rusku na rusky mobil okolo 1sk na min
preco niektori orindžaci nemaju radi t-mobile....ved on je taky super,same akcie dokonca aj klipko som dostala zadarmo teraz vikendove esemesky a kopa dalsich veci.nepocula som ze v orindž nieco take maju ako tu ktosi spominal staraju sa iba o novych zakaznikov a na starych sa vykaslu
ledze byvam v takom zapadakove kde orange nema signal thak mam t-mobile ale myslim si ze orange je lepsi aj ked tuto zimu som rada ze ma t-mobile...sak esemesky zadara
ja som jednoznačne za Orange... má kopec paušálov narozdiel od o2 kde sú až 2 hlasové paušály, 2 sms-kové a 1 dátový.A čo sa tíka pokrytia stačí sa len pozreť na mapu o2 a t-mobile..orange ma najväčšie pokrytie, a je mi jedno koľko zaplatím hlavne že mam kvalitné služby.
Ja som mala T-mobile par rokov a ma ho aj mama a mame skusenosti ze dost vela ojebavali aj ojebavaju.ja som presla na O2...jedina nevyhoda je ze ma este dos slabe pokrytie ale inak O2 je t uz dlhsie ako zacala tato diskusia a stale ma vsetko najlacnejsie ..takze 100percentne O2
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
a som so svojim operatorm spokojna
T.mobil je chujovina, radšej daju viac prachov na reklamy a predražia služby
inak mam :
2x T-mobile
1x Orange
ale momentálne orange
inak orindz
a nemam rad ruzovu
Ponuka je v podstate podobna,rozhoduju sluzby
A u bubliniek este nikto nie je?
T-debil mi je vrcholne nesympatický!
Ale keďže som ako vysokoškolský študentík bola prinútená starať sa o seba sama, to znamená si aj platiť telefón, sťahujem sa do O2!
a ked z hentych dvoch tak Orange... (bol som dlhe roky vernym zakaznikom Eurotel/T-Mobilu, tak viem co hovorim
sucasna 75 % zlava,sms zadara, notebook za 1 Sk, no neviem co je lepsie momentalne.
Budem rada, ak mi pošleš vyhodnotenie diskusie, ktorý operátor zvíťazil. ďakujem
Ale chcem si kupit kartu od Orange alebo od O2 ale nejako vzdy zabudam ked idem okolo cim to je?!
ale ak si odmyslim nesympatie voci ruzovym mobilom.. staci si zobrat do uvahy ze akcie sa striedaju ako na jednej tak i na druhej strane..
raz su vyhodnejsi jedni a inokedy zas vyrazne druhi
teda jedno obdobie O inokeedy T..
inak si stale stojim za Orangeom.. s heslom.. radsej oranzova mobiy ako ruzove mesta
O2 neriesim..lebo fakt maju lacne vsetko len teraz , lebo zacinaju.. som zvedavy co este pride.. i ked je pravda.. ze momentalne su da best..
ale i tak. VODAFONE cz RUlez sms za 2k, volanie za 3,5k a do zahranicia za 8
smsky z netu hocikolko a hocijako dlhe a free..
a vodafonelive znaci smsky free po cely cas do vsetkych sieti
a tie nove reklamy su otrasne