ja ho mám asi dva mesiace.. baterka dlho nevydrží, ale to asi u všetkých dotykových mobilov - ak si znížiš jas obrazovky, tak v pohode ... sklamal ma tiež výber profilov.. máš tam len tichý, vibrácie, a klasický..
a ak nemáš internet v mobile, veľa aplikácií tam nevyužiješ..
ale zas páči sa mi napr. že máš až 5 vstupných obrazoviek.. kalendár je tiež dobre spracovaný.. a robí kvalitné fotky
Chvíľu mi trvalo, kým som sa v ňom zorientovala, našla veci a nastavila veci, ale nevymenila by som ho, vôbec.
Ja som si nemala čo vybrať v tej cenovej skupine v ktorej je on. Len oco mi vravel, že to má jeho kolega a pochvaľuje si to, že vraj mu to aj odporúčali, takže som nakoniec zakotvila. Aspoň to má wifi a GPS, nie ako Nokia 5320 :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a ak nemáš internet v mobile, veľa aplikácií tam nevyužiješ..
ale zas páči sa mi napr. že máš až 5 vstupných obrazoviek.. kalendár je tiež dobre spracovaný.. a robí kvalitné fotky
Chvíľu mi trvalo, kým som sa v ňom zorientovala, našla veci a nastavila veci, ale nevymenila by som ho, vôbec.
Ja som si nemala čo vybrať v tej cenovej skupine v ktorej je on. Len oco mi vravel, že to má jeho kolega a pochvaľuje si to, že vraj mu to aj odporúčali, takže som nakoniec zakotvila. Aspoň to má wifi a GPS, nie ako Nokia 5320 :/
a možno keď sa podarí tak koncom mesiaca by to mohla byť Nokia N97 mini (black) práve z Orangeu...naškrabala som konečne peniaze