A ja sa neteším Pred pol rokom som kúpil SE w610i, nemohol som chvíľu počkať a nejaké 2000 si priplatiť? Dovtedy by som nahrabal. Samozrejme iba ak by som mal ako stály zákazník zľavu (čo pochybujem)
vidím ako sa ho všetci nemôžete dočkať, to radšej nejaký namakaný fon ktorý je už viac menej vreckový počítač ako predražený Iphone ktorý aj tak po pár mesiacox už bude len stará šunka a čo mám z toho že vydrží roky?
I-phone je debilina na n-tu. Zbytocne drahe. Sice je tam vela vymozenosti, vratane automatickeho otacania obrazu, ale napriklad tam vobec nefunguje BLUETOOTH!!! sice on tam je, ale ani za frasa sa s dakym spojit.
Mne je to jedno... Nech. Kupit si ho nekupim lebo bude nechutne drahy a ja nevyhodim tolke peniaze za dajaku malu blbost... To si radsej kupim nejaky mob schopny a na IPhone sa mozem...
robite z toho vedu...uz teraz sa predava iPhone za cca 16000,- a na pausal bude urcite okolo 10 tipujem...ale inak odporucam si precitat nan nejaku recenziu a hned pridete na to ze ten telefon je shit napr: » mobil.sme.sk/clanok.asp?cl=3... >>> Apple iPhone: veľa kriku pre nič, alebo revolúcia? ... myslim ze NOKIA N95 u mna aj nadalej vedie
iphone, ako vsetko od apple ma genialny design, jednoduche ovladanie a je proste super...vy co tvrdite opak, je to vas nazor, ja vam ho neberiem, len ma zaujima kolki z vas realne prisli do styku s vyrobkami od apple...
tak dnes prisiel uz novy s podporou 3G + ma uz aj GPS, hovorite ze iPhone je blbost ale iPhone nie je pre kazdeho a namakane PDA? no a co napchaju tam vsetko ale jak to mbude vyzerat? nokia N95? tak poznam ho a aj videl som ho a narozdiel od iPhonu by som povedal ze tehlicka vyzorom. je dobry ale kolko stal a bol najlepsi na svete ked prisiel na trh pozrite apple.com a uvidite co je to novy iPhone
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a taky isty je aj Orange .... na ****
T-Mobile je o vela lepsi ako Orange a aj O2 je dobre.... orange dufam ze skonci ked nie hned tak o par rokov. Blee
a ku 13. a 14. každý má svojho obľúbeného operátora..a môj je Orange..
Naozaj by ma zaujímalo, koľký z vás iPhone reálne držali v ruke a mali možnosť si ho dlhodobejšie odskúšať.
Mal som XY telefónov a iPhone je z nich najlepší.
Kvalita spracovania je naozaj na perfektnej úrovni, je rýchly, je pekný.
U mňa ,,viedli" nokie, ktoré sú teraz neskutočne pomalé, a sú to proste...hračky, hračky sú aj SE i keď musím uznať, pracujú rýchlejšie.
Lepší phone ako iPhone som ešte naozaj nemal.