Mate tu niekto taky internet od orangu pri ktorom sa po urcitom precerpani dat znizi rýchlosť na 64kb/s??....da sa to pri tejto rychlosti este pouzivat?..staci normalne stranky, ziadne videa...
No lebo teraz mam taky ze 1500 GB...a to vzdy prefrcim a potom pride faktura...tak rozmyslam ze teraz si dam ten 600 Mb a potom neobmedzeny...na email a fb to staci a aspon nebudem tak zavislacit na nete D...inac mne dost casto zapina EDGE co je asi este pomalsie ako 64kb...takze som si zvykol....tak si to asi dam...
tak používať sa určite dá, ale bude ťa to určite dosť štvať ak bude stránky pomaly načítavať. hlavne vtedy, ak sa budeš niekde ponáhlať, budeš chcieť niečo rýchlo zistiť a internet pôjde pomaly.
ja by som si radšej pár € priplatila a ušetrila si nervy...
No bolo by to drahsie o 9 eur...cize raz tolko...je to dost blebe ze tam je 600mb a potom len 6000mb...nic medzi tym....mohli dat este aspon daky 3000mb...ale mne to bude stacit, a aj tak teraz odídem niekde do zahranicia tak mame to bude bohate stacit....
ja mam na mesiac 6 GB a ked to precerpam tak je to otrava ale stale lepsie ako ten predtym mal som 1500 MB a ked som to precerpal tak sa mi to pocitalo a faktura bola dost srandovna ked dosla 150 ecok a tak... momentalne zaplatim max 20 ecok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale tak momentálne mám prečerpaný limit a som tu..takže
strašne to lezie na nervy a neskutočne dlho to načítava, ale zvykla som si
ja by som si radšej pár € priplatila a ušetrila si nervy...