Ahojte,keď mám každé 2roky možnosť vybrať si nový mobil ku koncu viazanosti,zistím cez net koľko budem zaň platiť?napr pre zákazníka ktorý má kenguru 30 je cena nejakého mobilu 100 €, ale bude zaň toľko platiť aj zákazník čo si mobil berie ku viazanosti?
ja mam delfína 20 a brala som si mobil čo by normálne stal 250 ale na moj paušal pri cenníku bolo že 150 normálna cena pre mna a 20€ mesačne platím a som viazaná si myslím takže áno
@adka25 ja mam kenguru 30. O týždeň mi končí viazanosť A idem si po nový mobil. Pred 3 mesiacmi som ale bola V orangi A vyhliadla som si mobil ktorý V origináli stal 260, pre mňa mal byť za 30€ V tej dobe A V predajni mi povedali že mi ho dajú za smiešnych 6€ po dvoch rokoch viazanosti. Mám si ísť O týždeň poň ale dnes som sa pozerala na Orange web A cena sa zmenila Z 30€ na 100€ konkrétne pre môj paušál. Nie sú tie cenové relácie teda tri? Originálna cena, potom cena pre konkrétny paušál a cena pre individuálneho zákazníka ktorý má po tých 2 rokoch nárok na mobil ?
@iben uff takéto problemy som já sice nemala, ale určite sa spýtaj na to ktorá cena je tá správna a ako to je..ja som po 2 rokoch normálne platila cenu za paušál teda aspon myslím že to tak mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme