aha ale uplne sama si na seba teda nezarabam, vacsinou len cez leto sa viem sama uzivit, cez rok absolutne. som rada ked nefailujem skolu, ktoru momentalne aj tak failujem a idem sa asi modlit...
vsetci nejak skoro co ja vidim tsk je taky priemer 25+ len tu su same sikulky. ked vam rodicia platia najom a polku vydavkov, plus kazfy druhy vikend ste u nich, to sa asi nerata.
za seba 19
no na seba som si zarabala ciastocne od 15 a v 18tke pocas maturitneho rocnika som si platila svoje naklady a pomahala mamine zplatiť exekutora
a od 19 byvam mimo sama na seba, intraky, zdielanie izby, karavany, vsetko mozne a najnovsie prenajaty jednoizbáčik vyše roka
ale zasa rodina ma ale podporuje tak ze sa vzdy na mna strasne tesia ked pridem domov, mamin priatel mi opravuje auto, mama mi spravuje taxes a pomaha s hocijakymi vecami ohladom zdravotky a uradnych byrokratickych pičovín, babka s dedkom nabalia kavou a zavaraninami coz je mega kúúúúl
Od 21 sa tulam kade tade po svete a doma som raz za rok, no takto vazne, ze vo svojom, tak to uz vyse rok a pol asi.. ( a susedia sa ma pytaju ci tam byvam az teraz lebo vysedavaju jak prijebani pred arakom jak cigani)
odstahovala som sa v 18tich, toto by som urcite nemenila, clovek potrebuje mat svoju volnost a moznost sa sam rozhodovat ale aj robit chyby
a co sa tyka ekonomickej samostatnosti tak to az tesne pred 25, pretoze som mala problemy s VS...ale zato rychlo som si nasla super pracu a dufam, ze to coskoro rodine budem moct oplatit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
za seba 19
a od 19 byvam mimo sama na seba, intraky, zdielanie izby, karavany, vsetko mozne a najnovsie prenajaty jednoizbáčik vyše roka
ale zasa rodina ma ale podporuje tak ze sa vzdy na mna strasne tesia ked pridem domov, mamin priatel mi opravuje auto, mama mi spravuje taxes a pomaha s hocijakymi vecami ohladom zdravotky a uradnych byrokratickych pičovín, babka s dedkom nabalia kavou a zavaraninami coz je mega kúúúúl
a co sa tyka ekonomickej samostatnosti tak to az tesne pred 25, pretoze som mala problemy s VS...ale zato rychlo som si nasla super pracu a dufam, ze to coskoro rodine budem moct oplatit.