ja zasa premýšľam aké by to bolo, keby som šiel na osemročné, boli sme vybraní tuším štyria žiaci zo ZŠ...nakoniec všetci rodičia odmietli, nuž, už sa nedozviem, aké by to bolo...
akože podla mna to má svoje výhody aj nevýhody..výhodami je napríklad, že človek si zvykne na ten systém skôr než za 4 roky...ak nájde dobrý kolektív, tak ich vzťahy sa zlepšujú tiež čoraz viac...nevýhodami môže byť učenie, že je toho proste viac, ale zas pripravuje to decko na VŠ
ja som chodila na osemročko a síce tiež som bola happy, že keď zmaturujem, tak už nemusím byť s podaktorými ľuďmi každý deň, ale nemenila by som.. mne tam bolo v podstate fajn a strašne veľa vecí som tam zažila, možno jediná vec, čo ma tak trochu mrzela bolo to, ako to vnímali spolužiaci zo základky, ale tak to nebola naša vina, že im to učitelia podávali tak, že my sme akože "tí vyvolení"... takže ak by tam moje dieťa chcelo ísť, tak by som s tým nemala žiaden problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
najlepší ľudia a škola bola tiež dobrá a mala nejakú úroveň.