ahojte Viete mi poradiť kvalitné výrobky na posilenie imunitného systému? Bola by som vďačná, keby sa našiel niekto ochotný kto už má s výrobkami, ktoré mi odporučí nejaké osobné skúsenosti. som už zúfala dlhé pomaly každý mesiac som aspoň raz chorá....
Chorá možeš byť z viacerých príčin.. Nemáš deficit nejakých vitamínov, minerálov? Stravuješ sa výživne a dostatočne? Piješ dostatok tekutín?Možno sa stýkaš s niekým, kto roznáša bacily a baktrérie, prípadne nejaký vírus.. Nachladnutie a chrípka vzniká aj zo stresu, ak myslíš príliš negatívne, máš obavy z budúcnosti.. Ak pocítiš, že budeš zase chorá, začni užívať celaskon a pi zázvorový čaj /no nie denne/
@2 lol, zrovna som si uvedomila, ze odkedy mam tetovania tak som nebola chora a to som byvala vzdy casto chora asi na tom nieco bude
zacni jest vela ovocia a zeleniny. tiez som mavala oslabenu imunitu a stacili mi male vykyvy pocasia a uz som bola chora, ale odkedy som zacala jest ovela viacej ovocia a zeleniny nebola som chora (zaklopem si ) 7 mesiacov som uz nebola chora, predtym by som za rovnaky cas bola minimalne 2x
Takto to nefunguje ze budes chora chora potom jednorazove posilnenie imunity a potom cakas kym oslabne a zase.
Skus si trvalo, permanentne upravit stravu na zdravu,, a potom nemusis riesit. viem o com vravim.
Vyskusala som vselico, ale najviac spokojna som s vyrobkom imunoglukan. Ale ber to vo vyssich davkach. Preventivne 3 kapsulky a po prepuknuti ochorenia 3x3 kapsulky denne. Alebo este som kedysi brala Imunor, ale to mi predpisovala imunologicka. Aj na injekcie som k nej chodila kvoli imunite, ale to neviem co bolo.
Výbornými prostriedkami na posilnenie imunity je množstvo prírodných liekov a extraktov z rôznych bylín. Z vlastných skúseností ti odporúčam lieky na imunitu, ktoré nájdete aj na internete ako sú kolostrum, hliva ustricová a veľa iných výrobkov. ale pozor nieje kolostrum ako kolostrum treba pozerať na zloženie kolostra ideálne a jedno z lepších si môžeš pozrieť a prečíta o tom tu : » www.monsea.sk/k/posilnenie-im...
@katarina025 ahoj, skus bylinne sirupceky/stavy od weledy, osobne som skuskala rakytnikovu stavu, je skvela na imunitu. aj ked trosku pachne ale co neurobime pre zdravie
ja si kazdy rok kupujem bud tekute probiotika z 19 bylin a 7 kultur vita biosa alebo vitaminy od sunday natural, su bez lepku a laktozy, teraz maju akciu na vitarian stranke, balik imunita, mam tam kompletku co treba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
zacni jest vela ovocia a zeleniny. tiez som mavala oslabenu imunitu a stacili mi male vykyvy pocasia a uz som bola chora, ale odkedy som zacala jest ovela viacej ovocia a zeleniny nebola som chora (zaklopem si ) 7 mesiacov som uz nebola chora, predtym by som za rovnaky cas bola minimalne 2x
Skus si trvalo, permanentne upravit stravu na zdravu,, a potom nemusis riesit. viem o com vravim.