iba s rodinou, pri vatre sme tancovali, to sú spomienky... vôňu lesa toho večera si pamätám doteraz... bola to nádherná noc, aj líšky prišli s nami si spievať... snáď ma ešte niečo podobné čaká
Ja ano! oslavoval som to s mojim diviakom Jurkom, mojou rodinou! Po lese išlo niake divné zviera po dvoch malo to dačo divné na hlave niaky kus látky a v ruke dačo podivné a bolo na tom napísané red bull. malo to potom v ušiach volačo a hučalo to, divil som sa že ešte to podivné zviera neohluchlo a potom sme to ulovili! Dosť sa to podobalo na mna až nato že to nemalo na sebe kopu sena ale niake kusy látky...
@warhawk to lajno prijímam, bratku... aj ty sa mi začínaš pozdávať, máš rád diviaky, to je správne, to sa mi ľúbi... si z Novej Dubnice, to mesto poznám, býva tam moja kamarátka a veru, krásne sú tam lesy, len ma tam minule nejaký kok naháňal, reku že som mu ukradla chleba z horárne... stretneme sa voľakde, priateľu?
Jj tradične babka, prababka, teta s rodinou prišli na návštevu.. odjakživa takáto zostava na každé narodky kohokoľvek z rodiny, vlastne plus pár ľudí čo už zomrelo, tí mi už logicky gratulovať nechodia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
krásny večer
..kvak..
(osumnactiny nejaky prachy dostanu nedam si je na stranu bude ze mne alkoholik