nie som typicky pripad cloveka ktory je schopny ist na nejake rusne namestie a s thompsonom vystrielat vsetky pary okolo mna ako Al Capone xD ale nee...milujte sa a mnozte sa vy prasce nechutne
nooo ja neviem ci je to americky sviatok a je mi to jedno... ale tiez neoslavujem.. sice, poviem si, ze je valentin, ale viac sa tym nezaoberam. lebo by prisla skor depresia ako radost...
@9 no krasa ale ako tiez..podobne. valentin je komercna idiotina a je to taky isty den ako kazdy iny,nevidim dovod nieco oslavovat,aj ked by som mala nejakeho chlapa. je to blbost
Ono svätý Valentín samozrejme,ako všetky komerčné sviatky nevznikol z nicoho nic len preto,aby sme nakupovali miliony plysovych srdiecok hovoriacich nechutnym pisklavym hlasom (hocikedy ked ho nahodou v noci prilahnete) I love you.
Spaja sa z tromi menami Valentinov..ten najznamejsi bol knaz,ktory mladych ludi oddaval,aj ked to bolo zakazane(aby sa muzi nezaoberali zenami,ale bojom
zato bol popraveny
(dalsi dvaja,..hm,jeden bol biskup,druhy,svaty Valentin bol niekde v Afrike,ako spolutrpitel
po dohode sme sa zhodli na tom s priatelom, ze je to kravina. a ze trapnych plysakov mame dost že sa lubime, to si mozeme povedat hocikedy a čokoladku mi tiez moze dat kedykolvek....NIE neoslavujeme...
no ja som chcela....keďže toto je prvý valentín čo niekoho mám.. mno ale najprv sme mali ísť na lyžovačku....ako naši idú...ja ostávam doma keďže som ochorela...a od včera to vyzerá tak, že aj môj priateľ ochorel...takže nič z toho nebude....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ee
Spaja sa z tromi menami Valentinov..ten najznamejsi bol knaz,ktory mladych ludi oddaval,aj ked to bolo zakazane(aby sa muzi nezaoberali zenami,ale bojom
zato bol popraveny
(dalsi dvaja,..hm,jeden bol biskup,druhy,svaty Valentin bol niekde v Afrike,ako spolutrpitel
neoslavujem... síce vždy ma poteší sladkosť od maminy