nie, ale je to jedno z mojich nesplniteľných predsavzatí hanbím sa jak pes, takže maximum, čo dokážem, je "byť milá", keď niekto taký osloví mňa (aj to je celkom relatívne, lebo "byť milá" v mojom ponímaní sa veľmi nezhoduje so všeobecnou mienkou...
hej raz to sme boli s kamoškami a nejaký chalan rozdával letáky pred Dargovom v KE a my sme za ním prišli, že či nám nedá FB. bolo to dosť mimo veci a on ostal stáť jak prikovaný a radšej sa otočil ale mal fakt užasné oči
áno! na Besede u bigbítu kde možem osloviť koho chcem A tento víkend sa mi páčila jedna česká dievčina tka som ju oslovil aj som ju hned pozval niekam a ona s radosťou prijala moje pozvanie
len raz,v buse,jedna slečna tam stála a nemohol som z nej spustiť oko..keď som vystupoval,tak som musel k nej prísť a povedať:Ďík,si fakt krásna,spríjemnila si mi celú cestu..dobre sa na teba pozerá..
no čo je na tom?nik Ti predsa nevynadá keď mu zložíš adekvátny kompliment.
akurát som to mohol spraviť skôr, a nie ked som už vystupoval..bohvie čo by to dal
Nedávno ma oslovila baba na kúpalisku " Vezmeš si ma ? " Tá druhá pri nej sa z toho rehotala. Diplomaticky som sa opýtal či má jachtu, bavoráka a haciendu. Tak zo sňadku nič nebolo
oslovovať tak človeka neviem, ale pokial mám dobrú náladu viem to tak strašne "nenápadne" prejaviť že už ani nemusím dotyčnú osobu oslovovať a potom sa hanbím jak pes ale čo už
Oslovil som a môžem povedať, že úspešne, lebo súhlasila s "rande" potom sme boli pár krát spolu, ale nemalo to dlhšie trvanie...takže nakoniec z toho bolo kamarátstvo
hej, ale potom ma tí ľudia väčšinou sklamú a nie sú tak zaujímaví, ako som si myslela a väčšinou im to aj poviem, nakoľko tieto aktivity nepraktizujem za triezva.)
žiaľ to robievam, hlavne keď mi koluje alkohol v žilách naposledy to bolo tuším "Máš totálne krásne vlasy, dáš si so mnou pivo a povieš mi, akú hudbu počúvaš?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Ale zas nebolo to v buse, bolo to po niekoľkohodinovom sedení v krčme s tým, že sme sa videli práve tých niekoľko hodín
Ale stalo sa to mne a bolo mi to neprijemne
no čo je na tom?nik Ti predsa nevynadá keď mu zložíš adekvátny kompliment.
akurát som to mohol spraviť skôr, a nie ked som už vystupoval..bohvie čo by to dal
ale ak je to milé a má to nejaký vtip tak prečo by to malo byť otravné a trápne?? cudzí, milý a nevulgárny interest môže minimálne zlepšiť náladu
Ale tak maa zbalil môj muž v Starbuckse.
a skoro vzdy som si dobre pokecal s dotycnou.
no najhorsie to bolo v nakupnom centre.
NIKDY neoslovujte v zeny v nakupnych centrach