Osoby mužského pohlavia, myslíte si, že keď sa dlhovlasé dievča ostrihá na krátko (pod uši/po plecia, nie na ježka) tak je menej
Áno, je to tak - dlhovlasá bola atraktívnejšia##Ostrihaním vlasov sa nič nemení - je rovnako atraktívna##Nie, nie je to tak - krátke vlasy sa mi páčia na ženách viac/ostrihaná vyzerá atraktívnejšie
Momentálne si viem spomenúť len na jedno dievča, ktorému krátky cop pristane viac, než dlhé vlasy (ale možno to pri nej je aj tým, že má v istých ohľadoch celkovo viac takú chlapčenskú povahu).
@vanilia Už som ostrihaná, tak zisťujem či bohužiaľ alebo našťastie (A zanechávam materiál pre budúce generácie, ktoré by to mohlo zaujímať.) Teraz mi ľudia hovoria, že čo som si to spravila, že krátkovlasé baby nie sú vôbec tak pekné ako dlhovlasé, že žena má mať dlhé vlasy, krátke sú len pre chlapov... a ja som na nich len čumela. A toto vyletelo z úst tridsiatnikov, ktorí by už nemali byť takí... ehm, zaujatí alebo ako to nazvať. Tak som zvedavá na názory tunajších
@annemarie takže potom s tým čo si tí ľudia myslia by takí chalani ako @matwejo sa mali dať ostrihať, lebo chalani maju mať kratke vlasy??? blbosť. v dnešnej dobe je uplne normalne ak má baba kratke vlasy alebo chalan dlhe. niekomu sa hodia take inemu hentake. už nie sme v socializme!
@annemarie prepáč, ale metalisti snaď niesu ludia či čo? že sa nerataju? to som ešte nepočula take...... každopadne. každeho osbna vec ako sa ostriha, druha vec je už či sa to danej osobe hodí ale to nezávisí od pohlavia
@promcorp Súhlasím s Chuckom ... niektorým pristanú viac kratšie, iným dlhšie, niektorým aj jedno aj druhé- len nie naraz... ... no je to také isté ako s farbou vlasov, tiež to závisí od typu tváre, jej čŕt, farby pokožky...
@annemarie a @miaja ja niesom metalista, , metal pocuvam ako okraj, primarne je to stary rock (viď. webka) ... ale tak ja suhlasim, ze konvencie su uz v prdeli, nech ma vlasy kazdy ako chce, su aj baby ktorym sa kratke hodia...
podla toho aký je samotný účes....a kebyže som chlap tak dĺžku vlasov ani neriešim.. poznám pár báb ktoré sú pomaly úplne na krátko a vyzerajú tak velmi dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Aj tak dlhé vlasy sú sexy ak to chceš vedieť
Inak vo väčšine určite nie.
@mathulo V nadpise je že som tým NEMYSLELA na ježka, ale tak pod uši/po plecia
ale su baby ktorym aj seknu viac kratsie
záleží na type ženy
ale napr.seba by som si nevedela predstaviť