tolerovala by som to, ale nepáčilo by sa mi to a ukrutne by som žiarlila, ale snažila by som sa nedávať mu to moc najavo.. tiež si myslím, že ked má chalan frajerku, tak akože teraz má zákaz baviť sa s ostatnými babami? alebo aj naopak
@eslovaca ved to je to iste...ja ked sa s niekym stretnem ci s viacerymi alebo len s jednou osobou a nezalezi od pohlava, tak si vzdy ideme niekam sadnut
ježiš a tak sa stretávajú, no a čo? mám milión kamošov, s ktorými sa stretávam SAMA, ani jedného z nich čuduj sa svete nepoznám od narodenia.. akože keby som zrovna vtedy, keď som ich spoznala mala frajera, by som ich teraz nemala či čo? o__O
nemyslíš, že keby chcel byť s ňou, tak chodí s ňou a na teba kašle?? trocha rozmýšľať stačí, a ak chceš argumentovať tým, že sa do nej môže časom zaľúbiť.. tak sa zaľúbi a asi to znamená, že je niekde chyba, a spolu byť nemáte predsa..
s nejakou starou kamoškou by som ešte dovolila, pretože ak dovtedy z toho ich kamaratskeho vztahu nevyrastlo nič viac, tak už by veľmi nemalo kedže je už so mnou.... ale nová ženská v žiadnom prípade, aby mu motala hlavu......
všetci sme hnusní podvádzajúci hajzli a na všetko čo myslíme keď sa ideme stretnúť zo ženským pohlavím je sex , sex a potom ešte sex a prsia ,zadok ,sex, sex, sex a ako by sme vás podviedli !
Áno, občasné stretnutia by mi nevadili, ale zaujímalo by ma ako a kde sa spoznali. Keby mi to na rovinu povedal, tak nemám dôvod ho z niečoho upodozrievať (hlavne, keď to funguje aj naopak).
(myslím si že každá čo tu povedala, že by jej nevadilo ak by sa jej frajer stretával s inou ženou, ešte nemala frajera, resp. možno aj mala ale nejak moc neľúbila)
skôr by mi vadilo, že asi mu nie som dostatočnou kamarátkou ja keď sa musí stretávať a riešiť kamošské veci s inou
ešte keby má nejakú kamošku z detstva alebo sa proste dlhó poznajú ale žeby prišiel teraz, že aha mám novú kamošku a budeme spolu chodiť na pivo tak... tak nadšená by som nebola.
Moj muz chodi bezne sam zurovat, zuruje s mojimi kamoskami, jeho byvala teraz prechadza rozvodom, kazdy tyzden s nou chodi na pivo netrha mi to zily. Pretoze ako uz bolo spomenute, keby chce niekoho ineho, tak nie je so mnou..
Je blbost davat si zakazy, len nevidim dovod mat potrebu sa v kuse stretavat s niekym takym novopoznanym, navyse ak sa nejedna o nejaku partiu z roboty/skoly.
Ale hej, keby chcel ju, tak hadam ti to vcas povie. A je chuj ak ju takto pred tebou uprednostnuje.
A prečo nie? Hoci môj starý je taký, že by mi ju predstavil, nechodil by s ňou sám, za to dám ruku do ohňa.
Ale nechápem, prečo tu z toho niekto robí také halo Ja som spoznala naraz 3-4 chalanov, predstavila som ich starému a teraz spolu chodíme von, na chaty, pokecať, skamarátila som sa s frajerkou jedného z nich, oni mi priniesli do života ďalších ľudí, detto môjmu starému...
No way, držala by som ho poviazaného v pivnici, kŕmila ho organickou stravou a v utorok poobede by som ho vypúšťala na romantickú prechádzku..
Akože zabíjala by som ju v mysli každú minútu svojho bdelého života, ale jemu by som nič nezakazovala, neuznávam akékoľvek obmedzenia, každý nech dáva pozor na to, čo robí, sám.
no urcite by mi vrtalo v hlave preco ma potrebu stretavat sa s nou...pokial by to nebolo nejak casto tak by mi to nevadilo ale keby napr kazdy tyzden to uz urcite ano...a dalsia vec je ze by tym padom uprednostnoval ju predo mnou (v nasom pripade) a to by mi uz sakra vadilo...
ja som si vždy hovorila, ak by ma mal podviesť, nikdy by som mu v tom nemohla zabrániť, a ak by ma podviedol alebo by sa so mnou rozišiel kvôli inej tak za to proste nestál a nebol " ten pravý" ...takže ak by chcel tak nech si ide
...a samozrejme by som trochu žiarlila,však som ženská, ale to by bol môj problém a nezaťažovala by som ho s tým
...a aj ja sem tam vybehnem s nejakým kamošom na pifko a on to nerieši takže tak
@antifunebracka kebyže je to jeho dlhoročná kamarátka alebo naozaj niekto, koho dobre pozná a nie je tam riziko, že by ho ona nejako zviedla, v pohode..prežijem, veď nebudem robiť hysterku. Ale s NOVOU ŽENSKOU nemá dôvod ísť von! Načo je chce spoznávať?!!! Kamarátky a kamarátov má chalan dosť, ak to naozaj nie je baba za účelom, že by od nej potreboval nejaké pracovné záležitosti alebo veci podobného typu, tak URČITE NIE!
ozaj,keď si tak spätne čítam,tak to "URČITE NIE" som myslela na baby, s ktorými by nemal stretnutia za pracovným účelom ale za spoznávacím účelom! dúfam,že si pochopil
@zuzanne112 keď to ale na základe takého niečoho skončí,očividne nie bezdôvodne Prečo by malo byť také zlé uvedomiť si, že niekde je tráva zelenšia v takomto veku? rozvod v štyridsiatke mi nepríde ako lepšia varianta. a ak to skončí kvôli niekomu tretiemu, nebol to ideálny vzťah a to, že skončil, je prirodzená etapa vývoja... takže takéto obmedzovanie mi príde neprirodzené a nemyslím si, že by to v konečnom dôsledku niekomu prospievalo
ja nikoho obmedzovať nechcem a ani to nerobím, lebo viem aké je to nepríjemné, keby mňa niekto obmedzoval - ale to je druhá vec. vlastne veľa situácií závisí od množstva faktorov a vieš no, je rozdiel keď sa bavíme o "tých v mojom veku" a o rozvodoch v 40tke..a teraz naozaj neviem,o čom toto fórum je potom, ktorý z týchto dvoch prípadov teda o čom si mi ty písala. tak som to myslela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
nemyslíš, že keby chcel byť s ňou, tak chodí s ňou a na teba kašle?? trocha rozmýšľať stačí, a ak chceš argumentovať tým, že sa do nej môže časom zaľúbiť.. tak sa zaľúbi a asi to znamená, že je niekde chyba, a spolu byť nemáte predsa..
s nejakou starou kamoškou by som ešte dovolila, pretože ak dovtedy z toho ich kamaratskeho vztahu nevyrastlo nič viac, tak už by veľmi nemalo kedže je už so mnou.... ale nová ženská v žiadnom prípade, aby mu motala hlavu......
kristepane... to akože chalan nemôže mať kamarátku a partnerku? Kde sme?
skôr by mi vadilo, že asi mu nie som dostatočnou kamarátkou ja keď sa musí stretávať a riešiť kamošské veci s inou
ešte keby má nejakú kamošku z detstva alebo sa proste dlhó poznajú ale žeby prišiel teraz, že aha mám novú kamošku a budeme spolu chodiť na pivo tak... tak nadšená by som nebola.
Ale hej, keby chcel ju, tak hadam ti to vcas povie. A je chuj ak ju takto pred tebou uprednostnuje.
Ale nechápem, prečo tu z toho niekto robí také halo Ja som spoznala naraz 3-4 chalanov, predstavila som ich starému a teraz spolu chodíme von, na chaty, pokecať, skamarátila som sa s frajerkou jedného z nich, oni mi priniesli do života ďalších ľudí, detto môjmu starému...
Akože zabíjala by som ju v mysli každú minútu svojho bdelého života, ale jemu by som nič nezakazovala, neuznávam akékoľvek obmedzenia, každý nech dáva pozor na to, čo robí, sám.
to nefungovalo nikdy a nebude ani teraz,obaja vodu alebo obaja vino vyber si....
...a samozrejme by som trochu žiarlila,však som ženská, ale to by bol môj problém a nezaťažovala by som ho s tým
...a aj ja sem tam vybehnem s nejakým kamošom na pifko a on to nerieši takže tak
Skúsenosťou viem, ako to končí nie som včerajšia.
ozaj,keď si tak spätne čítam,tak to "URČITE NIE" som myslela na baby, s ktorými by nemal stretnutia za pracovným účelom ale za spoznávacím účelom! dúfam,že si pochopil
ja nikoho obmedzovať nechcem a ani to nerobím, lebo viem aké je to nepríjemné, keby mňa niekto obmedzoval - ale to je druhá vec. vlastne veľa situácií závisí od množstva faktorov a vieš no, je rozdiel keď sa bavíme o "tých v mojom veku" a o rozvodoch v 40tke..a teraz naozaj neviem,o čom toto fórum je potom, ktorý z týchto dvoch prípadov teda o čom si mi ty písala. tak som to myslela