Ako to byva u mna zvykom bude to dlhsie. But do not fear ! Tym co sa to nechce citat tak odpovedajte len na "OTAZKY" nizssie. Tym co sa to odvazia precitat (tyka sa ma to priamo osobne) tak ma mozete tagnut nech viem na co reag
odpustat odpustam, ale na krivdy a podobne veci nezabudam..ak dotycneho mam rad alebo viem, ze reagoval pod vplyvom amoku a do jeho spravania prenikli urcite faktory, tak mu v podstate odpustim hned, ale ostavam sklamany a pamatam, co mi spravil
na niekoho koho mam velmi rada nedokazem byt zla dlho, mna to par minut po hadke zacne strasne mrziet, vacsinou aj druhu stranu, snazim sa to proste nejak odcinit, vtierat sa nevtieram ale snazim sa s dotycnym porozpravat rozumne.. a vyriesit si všetko..
@cliph sorry , prečítala som to trikrát a stále mám z toho nejak pocit, že toto nepôjde. lebo ty chceš tú osobu späť, chceš aby ti odpustila, ale prečítaj si to po sebe ešte raz. na mňa je tam priveľa podmienok, ..proste vyznie mi to takto nejak " ja som mal síce vo všetkom pravdu , ale už nejak to prekusnem.ae mal som pravdu "
podľa mňa toto je problém, nie to, či by ti neodpustil/a.
pokiaľ na to pôjdeš takto, nemôže to vyjsť ai fungovať.
presne toto sa mi deje.. a veľa vecí proste neviem odpustiť aj keby mi ten človek stál pod oknom a spieval ospravedlňujúcu serenádu (no dobre, vtedy by som o tom možno pouvažovala) a ignoráciu ani neviem, či dokážem odpustiť...lebo ak ma niekto ignoruje, tak mi dopne, že to nezmením vetami ako "prepáč nemyslela som to tak" alebo inými srdcervúcimi... takže buď mu ignoráciu opätujem a učím sa žiť bez neho alebo sa z toho neviem dostať aj rok,dva,tri...a mám depresívne stavy
Ano chcem tu osobu spat a chcem aby mi odpustila. Chcem byt opat sucastou jej zivota. Velmi mi na nej zalezi viac ako som si kedykolvek sam sebe pripustal...V kazdom pripade mohlo to vyzniet tak ze sa chcem ospravedlnit, chcem si pripustit svoju cast viny ale stale byt moralny vitaz...A ano mas pravdu ...je to tak :/. Je to mozno pycha, ego...ale je to proste fakt. Logika. Som velmi racionalny clovek a nechcem byt za debila...nechcem aby sa so mnou manipulovalo.
Fakt mam niekedy pocit ze by mi bolo lepsie bez ludi ...je to proste ciste racio...viem ze mam pravdu, vela veci je problem (dialka napr.), spominana povaha...Skratka kua...ved toto opisujem jednu z chyb co som si uvedomil. Ze hladam alternativy ked sa citim ohrozeny...Ach damn it. Zase to robim. Nieco chcem ale chcem si byt isty ze to dostanem.
Co mi ine vsak zostava robit ? Skus mi poradit ak mozes :/. Nici ma to celkom.
fúú.tak to je riadne domotané.Asi podľa toho ako veľmi si pourážal toho človeka. Ja mávam tiež takéto hádky s kamoškou.Ale býva neďaleko.Ale toto neviem ako by som riešila.Asi by som to nechala chvíľu tak ale zase to sa nedá tak trpieť (sama to poznám). A keď tu píšeš o tej diaľke.Tak v tom ty vidíš ten problém? Ak ti tá osoba stojí za to tak ja by som neváhala a išla za ňou.Ak by to už bolo také nutné a vážne.Dúfam,že Ti odpustí ak to už bolo čokoľvek.
doteraz som odpúšťať nemusel .... ale to nemení na tom nič, že ja som ublížil odpustené mi ako tak bolo... najprv som myslel, že to časom prejde ale furt cítim podiel viny a hlavne mi daná osoba chýba ... ale to je život
odpúšťam rýchlo... ak je vidno na druhej starne ľútosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Aj keď to nebola bývalá, but nevermind...
podľa mňa toto je problém, nie to, či by ti neodpustil/a.
pokiaľ na to pôjdeš takto, nemôže to vyjsť ai fungovať.
sorry,
it s just my opinion.
Ano chcem tu osobu spat a chcem aby mi odpustila. Chcem byt opat sucastou jej zivota. Velmi mi na nej zalezi viac ako som si kedykolvek sam sebe pripustal...V kazdom pripade mohlo to vyzniet tak ze sa chcem ospravedlnit, chcem si pripustit svoju cast viny ale stale byt moralny vitaz...A ano mas pravdu ...je to tak :/. Je to mozno pycha, ego...ale je to proste fakt. Logika. Som velmi racionalny clovek a nechcem byt za debila...nechcem aby sa so mnou manipulovalo.
Fakt mam niekedy pocit ze by mi bolo lepsie bez ludi ...je to proste ciste racio...viem ze mam pravdu, vela veci je problem (dialka napr.), spominana povaha...Skratka kua...ved toto opisujem jednu z chyb co som si uvedomil. Ze hladam alternativy ked sa citim ohrozeny...Ach damn it. Zase to robim. Nieco chcem ale chcem si byt isty ze to dostanem.
Co mi ine vsak zostava robit ? Skus mi poradit ak mozes :/. Nici ma to celkom.
P.S držím palce
odpúšťam rýchlo... ak je vidno na druhej starne ľútosť