hroznee s vami .. .. ale vazne myslim si, ze pre takych ludi , ktori velmi nemaju peniaze nazvys a maju viac deti, je aj tych 30 sk vela..!! iba kvoli otmu ze su NAOZAJ chori.. nemyslite??
mmm.neplatis len ty...Alebo resp. moja doktorka mi ziadne potvrdenie nedaaa ani za svet.az ked uz vazne prosim,lebo moja skola je tiez ,,mimo" tak povie zejedine za 20,- ale myslim ze to zvysila,takze tych 30 bude este malo
moja pyta normalne 15 za potvrdenie a fakt som sa minuly rok naplatila, lebo kazde jedno vysetrenie som platila. bolo to fakt nanic nie len lieky ale aj vysetrenia som si musela platit, ako fakt hnusne.
ale cennik ma jednotny, iba ked zakllopes ze chces len peciatku tak pyta 50. a aj tak si to u nas vsetci tlacia doma
casto chodim k lekarovi (zubar , nemam pokazene zuby ale strojcke a nikdy si odo mna ziadne peniaze nepytal za ospravedlnenku. ani kozna si nepytala a ani moje decka lekarka a ani moje ta normalna zubarka a ani nikto iny u koho som bol.
Ahoj no jak vznykol novy zdravotny system skolstva, tak ja ked som bola chora my doktorka povedala ze je poplatok 1 euro cize 3O sk a ona my este k tomu povedala ze ked som chora menej nez 3 dni tak my mama ma napisat ale ak som chora na marodke viac nez 3 dni vtedy my uz ospravedlnienku da za 1 euro ,,dost ma toto stve....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ja som bola tiez vcera u doktora..ma nechal cely tyzden doma ...ale za ospravedlnenku nepytal nic
moja pyta normalne 15 za potvrdenie a fakt som sa minuly rok naplatila, lebo kazde jedno vysetrenie som platila. bolo to fakt nanic nie len lieky ale aj vysetrenia som si musela platit, ako fakt hnusne.
ale cennik ma jednotny, iba ked zakllopes ze chces len peciatku tak pyta 50. a aj tak si to u nas vsetci tlacia doma
@0 mas divnu lekarku