Zaujímal by ma váš názor nato či po rozchode zostať kamarátmialebo nie? je to dobre sa deľej spolu baviť alebo radšej byť uplne bez seba? Čo je lepšie? ďakujem za vaše odpovede
tak ja som s mojím bývalým kamarátka..nie úplná,ale tak bavíme sa spolu a nie sme nejak pohádaní..neviem povedať ako by to malo byť , lebo tak veľa chlapov som zas nemala
zavisi od toho ako ste sa rozišli a ak jeden z vas k tomu druhemu pocituje ešte lasku tak si myslim že by to nebolo vhodne pretože pritomnost toho druheho by ho možno zranovala ale no každopadne je to na vas a co sa na to citite
@9 mno ale my sme sa nerozisli len ma tak napadlo s vas nato spytat pretoze ja si myslim ze to nejde ostat kamaratmi ale moj chalan zase opak ..tak zistujem aka je situacia ..a ako to vnimate vy
podla mna zas nie je zle sa cas nevidet....ale zas pozdravit sa tomu druhemu sa patri. takze ber to tak.. a kamarati no preco nie?wed ak ste sa nerozisli Najhorsie.. tak preco nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ak sa dvaja rozídu v zlom a pod, tak určite to nie je dobre..
Ale ak sa rozídu s tým, že sa "dohodli" obaja, tak prečo nie?
Ja sa s bývalým, s kt. som chodila vyše roka bavím doteraz a dalo by sa povedať, že si dosť rozumieme
za iných okolností by som trpela, takže by som to nevedela