neexistuje trápnejšia vec, ako to dramatické vymazávanie sa z facebooku ešte tak pol roka dozadu bolo v móde vymazať si celú nástenku.. kto to spravil, bol proste pán, lebo bol strašne nad vecou.. ale to už teraz nestačí a tak je najlepšie dať si status o tom, ako nenávidíte facebook a milujete svojich skutočných kamarátov (ktorí pohotovo lajkujú), počkať tak 12 hodín, kým sa to bude držať v TOP novinkách a potom si zrušiť účet.. následne spomenúť pri každej možnej príležitosti svoj odchod a teda obrovské sebazaprenie a dobré je aj podotknúť, ako je vám teraz super, lebo ten facebook, to len všetko ničí..
a ešte je aj bonus, po pár týždňoch, v niektorých prípadoch dňoch, je dobré si znova účet obnoviť (vráti sa úplne všetko) a pomaly sa nenápadne znova začleňovať do kolektívu..
presne tak... lebo existencia vlastného FB accountu sa absolútne vylučuje s existenciou reálnych sociálnych väzieb, že ?
a rýchlo, všetci na G+ ! ...veď ten predsa musí byť cca. tak 100x lepší, než ten sprostý FB plný asociálov bez reálnych priateľov... veď keď tak písali, určite to tak musí byť ! čo tam po tom, že s ním nemám reálne absolútne žiadnu skúsenosť... hlavne, že idem proti tomu sprostému, masovému, uncool FBooku, že ?
ja neviem, dľa mňa je trápne, ak si niekto zruší účet a o mesiac je tam zas a to najprv mudroval, že je to ...-ovina. ale keď tam nemáš čo robiť, tak sa asi vieš rozhodnúť...
idem tam kde mám všetko a všetkých pokope, kedže google plus je pre mňa super alternatíva, kedže mám všetko na jednej stránke, mail, kontakt s ľudmi, sociálnu sieť, kalendár a jednoducho všetky veci čo od google využívam. btw google + má pár vecí naviac čo fb nemá a kvôli ktorým som naň prešiel.
@h8u ja som si napr. vymazal FB a nehral som ziadne divadlo okolo toho , jednoducho som si spocital , ze mi viac berie ako dava , a vymazal som si ho natrvalo , existuje na to taky link , cize neber kazdeho kto si zrusil ucet za debila
je to cele trapne,pred 5 rokmi vsetci sedeli za Pokecom,a potom za ICQ,dneska je to len traposina pre deti.Potom prisiel FB,samozrejme velky naval ludi,a zrazu je tu google+,tak hned je FB najviacsia p*covina...
To je vtip? Však keď chcete zrušiť na FB účet nedá sa to, iba sa deaktivuje takže tam tak či tak ostanete ... Facebook je ako nevyliečitelná choroba, len sa šíri ďalej a ďalej.
@sheily no hej, ale myslíš, že sa skutočne ten účet zmaže? Ja keby som vlastnil niečo ako FB tiež by som ten účet nezmazal ale len ho presunul do nieakej databázy "zmazaných" účtov ... Človek nikdy nevie kedy sa tie informácie zídu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a inac nehcces sa spytat aj kedy mas ist na zachod? sila.
a ešte je aj bonus, po pár týždňoch, v niektorých prípadoch dňoch, je dobré si znova účet obnoviť (vráti sa úplne všetko) a pomaly sa nenápadne znova začleňovať do kolektívu..
a rýchlo, všetci na G+ ! ...veď ten predsa musí byť cca. tak 100x lepší, než ten sprostý FB plný asociálov bez reálnych priateľov... veď keď tak písali, určite to tak musí byť ! čo tam po tom, že s ním nemám reálne absolútne žiadnu skúsenosť... hlavne, že idem proti tomu sprostému, masovému, uncool FBooku, že ?
ach, ovečky ovečky...
a inak... co je to G+ zase????
a answer aj pre @shelia >
» pocitace.sme.sk/c/5966070/pat-d...
Tak to si dobre poznamenal.
1. Nič človeku nedá.
2. Žerie čas.
3. Otravuje rôznymi hrami a pod.
4. Úroveň príspevkov je nízka