Ahojte, chcel by som vedieť váš názor na to, či si myslíte, že každý má predom daný osud v láske... či je predom dané, kto je "len" večný kamarát a nič viac, kto má predom dané, že je to tzv. "sexoš"....
nie podla mna kazdy dako vyzera nikto si to nevybere...niekto sa narodi ako "sexos" niekto ako "obycajny" podla mna nie je nikto skaredy bo krasa je relativny pojem takze aj vyber partnera podla vzhladu je myslim dost nezmyselny bo ta krasa raz opadne ale clovek taky aky je navzdy ostane.
no vyzorov tzv. sexosi, su povacsinou idioti, samozrejme je par vynimiek ale to je minimum... a charakter si clovek viac menej naformuje sam, rodicia okolie atd.
Ak si pocul "kazdy je strojcom vlastneho stastia" tak sa toho drz ked budes zakompelxovany chudacik co je "len" vecny kamarat tak nim aj ostanes ked sa zobieras tak nim nebudes. Jednoduche - a to nie som ziadny playboy co ma na kazdy prst 3 holky v poradi.
to Adulicek01: toho sexoša som nemyslel postavou, postava nie je môj problém, a aj tak sa to dá behom pár mesiacov zmeniť, ale ide o celkový výzor, vieš....
Dobre, priznavam, ze kazdy nema od prirody nevinnu tvaricku s modrymi ockami... (aj ked plastika robi svoje
Takze toto je dane asi osudom. Ale zase nezalezi vsetko len na vyzore, dolezite je, ci si verite, ci mate sebavedomie (zas nie prehnane).
Ja som napriklad nebola nikdy nejaka extra krasna modelka a napriek tomu ma chcelo dost chalanov, lebo som sa mala rada taka aka som bola. A jednoducho som sa hned na zaciatku nevzdavala a nevyhovarala sa na osud.
Osud je imho blbost, ale co sa tyka vztahov, tak si myslim, ze pre kazdeho cloveka je uz nejako dopredu urceny ten pravy partner, ktoreho ma vlastne hladat, a nie si vyberat, ale nie som si tym 100% isty
taaak co sa týka vzhľadu tak ten je daný ale možeš ho zmeniť to žiadny osud neni aaa láskaaa....ťažko povedať,,, ale je dosť možné že je to osud,,,,aaa tomu len treba dopomocť
Všetko máme vo svojich rukách.. je na nás ako sa k životu postavíme a aj to ako budeme brať samých seba. Ak si budeme nahovárať niečo čo nieje tak to tak môže byť, ale ak sa na svet pozrieme inak a usmejeme sa, usmeje sa aj on na nás. Predom je dané iba to, že sa raz narodíme a zomrieme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ak si pocul "kazdy je strojcom vlastneho stastia" tak sa toho drz ked budes zakompelxovany chudacik co je "len" vecny kamarat tak nim aj ostanes ked sa zobieras tak nim nebudes. Jednoduche - a to nie som ziadny playboy co ma na kazdy prst 3 holky v poradi.
8. suhlas aj ked podla mna nieco je nam aj dane a proste nezmenime to
Takze toto je dane asi osudom. Ale zase nezalezi vsetko len na vyzore, dolezite je, ci si verite, ci mate sebavedomie (zas nie prehnane).
Ja som napriklad nebola nikdy nejaka extra krasna modelka a napriek tomu ma chcelo dost chalanov, lebo som sa mala rada taka aka som bola. A jednoducho som sa hned na zaciatku nevzdavala a nevyhovarala sa na osud.
A k tomu vyzoru-90% chalanov moze vyzerat feeeeest dobre,len keby vedeli,ako na to...
A Gibney,ty k tym 90% patris...
Lenze ide o to,ci chcu vyzerat ako Kenovia,alebo nie...Mne osobne tie nagelovane,vyvonane typy lezu na nervy,ja chcem chlapa