@feklus presne to aj predpokladám, vlastne to je aj pointa tejto ankety, či sa potvrdí teória, že pre mužov je všeobecne dôležitejší sex a pre ženy spánok s milovaným
S drahym je secko super . Ale to zaspavanie a vstavanie pri lubenej osobe je vazne prekrasne.
Ked sa rano zobudím a on ma hladka po vlasoch a skrabka po chrbte a prva vec, co uvidim su jeho zelene oci a prva vec, co pocujem je jeho hlas... No naj!
Tak super je oboje, nemohla by som si vybrať len jedno, lebo spať furt len spolu v posteli bez ničoho by som asi nevydržala, a zase furt len šukať a nemôcť vedľa seba aj zaspať a mojkať sa je smutné. Takže ideálne kombinácia, najprv jedno, potom druhé :letim:
@momoglamorous to mi je jasné, každému ide predovšetkým o to byť s ním, ale už v rámci toho ma zaujímajú tieto dve možnosti a kontrast v hlasovaní na základe pohlavia viď @20 , ak sa napr. s partnerom pravidelne stretávaš a máte aj (primerane často) sex, nepociťuješ nedostatok spánku s ním? alebo naopak, viac ťa uspokojuje sex s ním?
Vôbec neviem určiť, čo považujem za dôležitejšie, kedže spánok s ním je skôr výnimočnou udalosťou a chýba mi to momentálne
Ale keď chýbajú obe naraz (a nie preto, že kvôli sexu nie je spánok), tak mi viac chýba to prvé, lebo spánok už považujem za niečo navyše :letim:
Keby to bolo len o sexe, to by bol život sakra jednoduchý, to by si niektorí šli zaplatiť "spoločníčku" a mali by vystarané . Na vzťahu sú najkrajšie práve tie najobyčajnejšie veci... a patrí tam aj spoločný spánok, objímať ju, spať v XY rôznych polohách (úplne mega super je aj keď je žena za chlapom a drží ho v spánkua ešte má aj na ňom vyloženú nohu) . To je celkom iný život a človek ráno vstane ako znovuzrodený. A potom ten pohľad do jej očí keď sa zobúdza.... no nič, romantika nepustí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Ked sa rano zobudím a on ma hladka po vlasoch a skrabka po chrbte a prva vec, co uvidim su jeho zelene oci a prva vec, co pocujem je jeho hlas... No naj!
ale spanok je o 10percent lepsi ako sex
Ale keď chýbajú obe naraz (a nie preto, že kvôli sexu nie je spánok), tak mi viac chýba to prvé, lebo spánok už považujem za niečo navyše :letim:
a som veľký antiromantik, ale nerada spím s inými ľuďmi v miestnosti a neviem si na to zvyknúť.