zdravím , chcem sa spýtať chlapcov že vadilo by vám keby ste chodili s dievčaťom ktoré je vyššie od vas ? ked hej , prečo ? a naopak , prečo radšej by ste brali nižšie dievča od vás ? vopred ďakujem za každú reakciu
Ak sa zamilujem, to je to posledné čo by som riešil. Skôr by som riešil ako to bude pokračovať potom čo zamilovanie vyprchá, lebo o tom to je. O láske.
som maličky a keby že mam mať dievča tak musi byť bud menšia alebo taka ako ja keby bola aj o 5cm večšia tak to neni vela ale keby že ma byt o 15cm vačšia tak kašlal by som nato pride mi to čudne ked dievča je vyššie od chalana...ako neni to až taky problem keby že sa pozriem na ostatnych ale mne osobne by sa to vobec nepačilo
Asi nechcel. Sak jak by to vyzeralo keby ideme niekde spolu vonku a by bola odomna o hlavu vyssia. Ale kedze mam 2,3 metra ako kazdy chlap z tohoto fora nemusim sa nicoho bat. meh...
Hej vadilo, žena proste by mala byť nižšia od chalana, a keď som sa mojej priateľky pýtal prečo má rada vyšších mužov, tak odpovedala že sa cíti bezpečnejšie, a ľutujem nízkych chalanov/vysoké baby... :/ , ale zase keď sa 2 majú radi...
no takze tiez mam okolo tych 2m a ohladne vyssej zeny no nestretol som ale par takych parov casto vidiet ked je chlap nizši ... je to podla človeka dakomu to vadí a dakomu nie .. mne osobne nie ci je vyssia alebo nizsia je podla mna uplne jedno .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Nie, lebo báb nad 191cm je málo, ale ideál by bolo 165 - 185 cm
ale ideal je tak do 185cm :3
ehm...
mam 2m, tak asi by to bolo trosku blbe,
zenu vyssiu odo mna som este nestretol, iba na opatkoch o 2-3cm nizsiu
najdes ma v BA, na Zochovej casto, pripadne Mlynska dolina, Petrzalka a tak,
@2