Nie. Nechcem mať ani vlastné deti a už vôbec sa nechcem starať o cudzie a ak je ešte na materskej tak aj ju živiť. A 18 ročná mamička pravdepodobne nemá dokončenú ani strednú, takže je dosť otázne či si po materskej bude schopná/ochotná nájsť si prácu.
dzizs záleží od povahy, niekomu ujde tak je mamičkou, niektorá je piča tak je mamičkou. Ale decko by mi asi nevadilo, ale pestúnku by som mu asi nerobil
Nie pretoze bud je len nepozorna co sa da prezit ale ma decko...
Alebo je to pica ktora sa nechala nabuchat nejakym kokotom co sice sposobuje to prve co som napisal ze je nepozorne ale je este k tomu aj pica no a ma decko.
Takze nie , nebudem davat ani ceny na nejaku malu pandravu cudziu.
urcite nie, akurat zneuziju chlapa aby mali viac casu na seba a dostanu z neho aj peniaze,..a nakoniec toho chlapa aj tak odkopnu lebo si povedia ze je moc slusny pre ne
nikdy a ani nechcem !!! preco nie ?? to skor treba otazku preco ano?? hoci mam rad deti ale boha 18 rokov a uz mas dieta kks ako sory ale na toto napisat nieco pozitivne sa ani neda.
@Rumlestilskin Kamarát má 23 a jeho žena 40 tá žena má s predošlého manželstva dieťa..a všetko ok...čo sa týka mňa..láska sa nepýta na vek..ani okolnosti..ak sa človek zamiluje..nerozkážeš len tak srdcu..že jbmt nato..je to proste tak..takže keby mala aj viac detí a bola by tá pravá pre mňa miloval by som ju...a nech ti napíše ktokoľvek že NIE tak klame sám seba.....he..hm aby sa mu to ešte nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@ to nedava logiku...
Alebo je to pica ktora sa nechala nabuchat nejakym kokotom co sice sposobuje to prve co som napisal ze je nepozorne ale je este k tomu aj pica no a ma decko.
Takze nie , nebudem davat ani ceny na nejaku malu pandravu cudziu.
No prakticky skôr nie, možno na to nevyzerám, no aspoň na vzťahy mám dosť vysoké požiadavky.
súhlasím s @2
dpc! To uz žena, ktora má dieťa nemá právo na lásku!?! ...otras, ako niekoho takého takto zavrhujete...
...