Odpoveď pre Alasku: Ako príslušník opačného pohlavia, musím povedať, že som sa nad ženskými podpazušiami nikdy nezamýšľal. Holenie mi pripadá ako samozrejmosť. Neviem si predstaviť, žeby som ležal vedľa zarastenej príslušníčky pohlavia ženského. Sám by som sa za neoholené podpazušie hanbil a práve to by mohol byť dôvod, prečo to robia aj ostatní...
Vyhovuje tvojej otázke moja odpoveď dostatočne?
@darkestangel Nie všetci to považujú za potrebné a niektorí nemajú dôvod -> nemajú sa pred kým hanbiť. Veď treba uznať, že to nie je najpríjemnejšia a najkomfortnejšia činnosť.
@0rea aspoň pre mňa je byť zarastená určite nekomfortnejšie ako polminútový úkon oholenia sa... ale chápem to, niektorí chlapi (a @22 ) majú komfort definovaný asi inak
Je to krátke, nezachytáva sa ti tam špina a pot, ženy chcú byť krásne, čisté, hebké na dotyk a príjemne voňajúce. Ešte si dokážu dať aj omietku na tvár, aby zakryli drobné nedostatky... takže táto tvoja otázka je zbytočná.
Kraviny riešite neviem je to zaužívané, patrí to k osobnej hygiene a snažiť sa vyniknút tým, že si neoholím podpazušie a potom si myslieť aký som rebel keď sa neriadim ako ovca je úbohé.
Proste ľudia sa cítia hygienickejšie, prirodzenejšie, sebavedomejšie, keď sa oholia. Aspoň žien ak sa na to spýtam tak povedia že by sa im to hnusilo sa neoholiť.
Ale proti gustu žiadny dišputát robte si jak chcete toť môj názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
U môjho suseda to platí až dosť, keďže si holí aj hruď.(36r.)
a na tie čo by to nerobili by kukali jak na debilov
Vyhovuje tvojej otázke moja odpoveď dostatočne?
@darkestangel Nie všetci to považujú za potrebné a niektorí nemajú dôvod -> nemajú sa pred kým hanbiť. Veď treba uznať, že to nie je najpríjemnejšia a najkomfortnejšia činnosť.
Proste ľudia sa cítia hygienickejšie, prirodzenejšie, sebavedomejšie, keď sa oholia. Aspoň žien ak sa na to spýtam tak povedia že by sa im to hnusilo sa neoholiť.
Ale proti gustu žiadny dišputát robte si jak chcete toť môj názor
aj ked z USA idu nove trendy
@antifunebracka to ze si smradlavy humusak z kvetinacom pod pazuchou z teba neurobi heterosexuala.