Otazka pre dievcata.....a vsetky s toho neznejsieho pohlavia
ako je to moozne ze vy niektore baby chodite s takym chalanomm uplne blbym a a este neviem akym ze niektory z nas by si s nim anii nepodali ruku........ ked mate na 100-krat lepsich ........ preco.....? Ja sa to pytam preto lebo taketo veci vidim castejsi
Ani ja to nechapem ale co uz, vidim to na kamaratovi ktory sa drbe kvoli totalne jebnutej zenskej co s z neho doslova picu robi z TT do KE lebo ona ma volny intrak...
teba netrapy to, ze tie uzasne baby maju takych blôbych chalnov a tak dalej. Ale, ze nemaju teba. Preco maju takych chalanov? Na to je jednoducha odpoved Lebo. Niektore preto lebo ma nieco zaujimave niektore pre nieco ine. Aj tak neviem preco ta to tak trapi.
Ale ked ho miluje, tak je jej jedno, že si ostatní o nom myslia, že je úplný kokot a by si s ním ani ruku nepodali.
Neni dôležité to, čo si o nom myslia ostatní (teda aspon pre mna), ale čo si o nom myslím ja a ako sa správa ku mne.
Ale predsudky a ohováranie tu budú predsa vzdy.
Ale zase neplatí to vždy, niekedy si takí chalani lásku toho dievčata naozaj nezaslúžia, ale tak láska zaslepuje a to dievča vidí nanom len to najlepšie a niekedy samo nechce otvoriť oči, sama to z vlastnej skúsenosti poznám.
alebo je to mozno preto, ze vztah s tym s tych lepsich chalanov jej nevisiel a ona si mysli ze ked zacne chodit s prvym kkt kt. stretne thak skor zabudne, a potom je tu este moznost ze niektore baby proste pritahuju zly chlapci
Tak mozno je to fakt kokot a je dobry v posteli alebo co... Dovodov moze byt milion... Ale v poslednej dobe to vidno cim dalej, tym viac... Ale nie len super baba - blby chalan, ale aj blba baba - super chalan... Ale teraz si povedzme uplne otvorene. Co by sa stalo, keby boli super ludia len so super ludmi a blbi ludia len s blbymi? Svet by sa rozdelil na dva tabory, na super ludi a blbych ludi a to by nebolo dobre... Preto to treba premiesavat. To je v zaujme zachovania mieru na tejto zemi. Sem-tam, sa da dokopy blby s blbou a super so super, ale to je este v norme.
...som to pochopila tak ze dievca chodi s dakym namyslenym typkom co ju napr podjebva na kazdomkroku a opacne ze fajn chalan chodi s totalnou stektou...taaak to mije furt zahada preco sa aj par mojich znamych s takymi vlaci ale laska je laska...proste priliz zalubeni na to aby videli jak to v skutocnosti je =/
Ad 16: je dolezity aj nazor tvojich kamosov, ale nemala by si sa toho velmi drzat. Sak to je tvoja laska, tvoj zivot, tvoja druha polovicka a nie tvojich kamosov..a okrem toho, sto ludi, sto chuti...to co sa im hnusi, sa tebe moze pacit...moj nazor
Cheekee: ale co ak sa chalan pred babou len pretvaruje a ona je zaslepena laskou a nevidi to? A vidia to len ti jej kamosi? Ak jej 100 ludi povie ze ten chalan je kokot, tak nieco na tom asi bude nie?
ja mam kamosku, ktorá ma chalana a takmer vsetci, čo ho poznaju ho odsudzuju, vraj si ju nezasluzi, lebo ju ma len nato, aby mal priatelku, ze chcel predtym skoro kazdu babu a ju vyuzíva....
Aj minule, ked isla nahodu raz bez neho po meste (lebo bol v robote), hned sa pri nej pristavili a zacali ju utesovat, lebo si mysleli, že sa rozisli, ze to neva, ze nebol dobrý a pre nu....
A jej to bolo strasne luto, ze si toto o nom vsetci myslia.
A sama ich dobre oboch velmi dobre poznam, lebo neraz som s nimi bola vonku a su to najstastnejsi par, ktorý sa skutočne uprimne lubi, malokomu stopercentne verim, ale im hej. Ved keby ju chce vyuziť, tak by ju uz davno odkopol a oni este ani sex nemali, dokonca chce nanu cakat, kym skonci vysoku, proste zniesol by jej aj modré z neba.
A pytala som sa ho aj prečo o nom ide taka mienka a povedal, ze pred nou nemal este dievca, ale strasne po nom tuzil, tak skusal sa s nejakou spoznat a dat dokopy aj preto ich oslovoval a teraz si vsetci o nom myslia, ze je neviem aký kurevník a hajzel.
A velmi ju to trapi a to su tie sprosté predsudky!!!
myslim,ze zalezi aj na nazore kamosov ,lebo kamosi vidia to co ten ,,zalaskovany,, nie a dokazu MI otvorit oci........ ak toho chalana nema okolie rado tak ma na to asi dovod,ne?
Autor fora citi pre nho skrytu zavist ktoru si samozrejme neprizna,ale je to prirodzene aj ja mavam ten pocit,len si uz uvedomujem ze naco zavidim.Ked su dvaja statny je to len na obdiv a nie na zavist.
a ostatnym co tu kraaaaaasne rozpravaju ze na laske netreba hladiet na krasu ale na vnutr
Zasa poviem ze aj ja som to stale tvrdil ludom,ale zistil som ze len preto aby som vazeraj v ich ociach lepsie.
teraz viem ze prvy moment stretnutia je vzdy o krase a az potom dojde na vnutro,VZDY a nech sa zacne niekto hadat.
A aj potom vsak,ja osobne keby som spoznal dievca co napr. je pri sbe (hovorim za mna a myslim to uprimne)ale je uplne v pohode a super nazory a tak,nikdy by som si nevedel s nou predstvit vztah,kamaratsky az velmi kamaratsky ano a le normalny nie.
Preco?Poviem to bez servitka:K laske a vztahu bezpodmienecne patri sex,to mi da kazdy za pravdu a ak nie tak nech sa spameta.A ak si predstavim pri pohlade na nu zeby sa predo mnou primilovani vyzliekla,v niektroych pripadoch ma az napne.Je to sproste ale je to tak.A kazdy to tak ma neverim zeby nejak ta barbie ake teraz chodia po uliciach chcela sexovat s nejakym vychrtnutym alebo valcovitym chalanom,prinajlepsom by sa len us´miala a isla dalej.
takze nakonic len tolko.Neries picoviny ze preco,lebo ti ludia co stretavas su prave tiiii o ktorych to co som varavel predtym neplati a su stastny s clovekom ktory je vnutry kkrasny bez ohladu na to aky su navonok a to je podla mna krasne nazacudovanie ale krasne.nauc sa to prijmat s usmevom na tvari a s pomyslenim aky su asi stastny.
kiez ja raz budem taky aby sa vo mne odbural blok predsudkov krasy.
Tommyhot: no tak ak jej to povie sto ludi, tak asi na tom daco bude(mimochodom, tych sto chuti som myslela len obrazne )...ale ja som mala skor na mysli, ze ak ma nejake super kamosky(co ja viem 2-3) a tym sa nabude pacit, tak ze nech sa tohoto velmi nedrzi...a zase, to o com hovoris ty je zaslepenost a este aj naivita...
ja vam to vsetkym vysvetlim.ide tu o skusania a porovnavania ci uz z chlapcovej strany alebo so strany dievcat.my niekedy nevieme ani co hladame.tak jednoducho skusame
ale to este ti neskuseny no my laskou oslahany si dobr zvazime co hladame lebo inak by to bola katastrofa.radsej zostanem sama ako keby mam potom dotycnemu ublizit.
Chalan sa pri babe sprava inac ako ked je s kamosmi. A preco s takymi chodime? No mienka inych je jedna vec a laska druha. Presne ako tu ktosi predo mnou napisal: Ked ho milujes, nie je co riesit...
Ing.sisi-musim s tebou suhlasit...babe ktorta naozaj lubi nezalezi na tom co si myslia druha ale na tom co citi...a tomu sa naozaj neporuci.....a preto je to tak ze niekedy chodime aj s takymi o ktorych si nemyslite ze su pre nas naj
preco . verim tomu ze su take pripady ze niektory to nechapu, sama som na taky pripad natrafila, kamarat sa ma pyta preco nechcem byt s nim (je starsi, ma pracu je zabezpeceny dozrety a velky gentle man) aleco narobim ked lubim toho mojho blazonka s tym sa neda narobit nic .. moze byt aj bezdomovec a moze byt ožran aj tak ho budem lubit ...
ja poznam niekolko bab (nemenujem, chodia na Birdz), ktore chodili s uplnymi debilmi, a strasne ich lubili... a ked som im povedal, ze je to somar, ktory chce len sex a nakoniec sa na ne vyserie, tak sa na mna nastvali. :p nepresiel ani polrok a uz sa mi vyplakavali, ako ich dotycny nechal a aky je to idiot... a kedze mi ich bolo luto, radsej som nic nepovedal. ja by som babu nikdy takto neoklamal a predsa ma nikto nechce smiley:. Tak nech maju baby takych tupcov, ked ich chcu...
mozno sa wam chalanom zda jako kkt ale to diavca nieco na nom vidi to co wi nedokazete...mozno je pekny alebo oblubeny..a nehoworte ze wy chalani nechcete take baby.. =PP
ja som chodila s jednym podobnym...seci sa cudowali jak sa mozem s takym zahadzowat bo nebol prawe najslusnejsi a mal selijake problemy..ale newiem jako som sa snim dala dokopy bo sa mi zapacil...to pride samo a newyberame si do koho sa buchneme =P
NEviem lebo zlý chlapci nás priťahuju ...a aj ked všetci hovoria že je to debil nechaj ho tak aj tak ich máme radi..no čo už možeš robit,ale fakt aj niektoré baby také sú :..bohužial
boze vy nechapete tom ze aj ked je tototalny kkt podla 30ludi alebo aj enveim podla koho ale k tej babe je uplne iny ako k ostatnym ludom?laska robi adivy a meni ludi..ku vam taky byt moze..
no laska je laskaa neviem ci zaslepuje ale kto lubi tak pochopi ze nieje lahke sa vzdat niekoho koho mas rad aj ked ho odsudzuje polka mesta alebo tvoji priatelia noo vtedy odpustis aj neodpustitelnee co uz no
no je to tak ked sa niekomu niekto páči len ťažko si všima tie zle vlastnosti alebo veci na ktoré ho iný upozornuju, niekto si da powedať a všimne si to iný nie,,, a myslim si že to neplatí len o babách co chodia s takými chalanmi ale aj chalanoch ,,,
Jezis proste ta zenska je tupa ked chodi s kokotom takych prikladou je vela spravaju sa knim ako ku spine a ona buc preto ze je natolko tupa alebo zalubena alebo sa boji alebo nechce ukoncit ja neve 4 rocny vstach je nadalej snim.A toto je dost caste a je to vsade.
Jednoducho, človek sa správa ku všetkym rovnako či už je to k ostatním ludom alebo k priatelke.Ak je k***t k ludom okolo tak k nej casom bude tiež.Problém je v tom ,že ked ju chce zbalit tak sa musí pretvarovať ako slusný chlapec alebo čo.Jak to urobý jeho problém. Skôr či neskôr to dievša zisti aký je a je to na nej či s nim zostane a bede to znášat alebo ho niekam pošle-do riti,atd.K***tstvo sa prejavi,isto.Debil zostane debil.ha
jhaj uz ako odveci prepac...nenavidim,ked chalani nadavaju na babu len preto,ze neni nejaka miss...no a co..boze vnutri je tak 50.krat lepsia ako nejaka kraska...a podla toho by sa mali vyberat aj baby aj chalani..lebo krasa nie je vsetko...no skoda,ze podla toho si nikto nevybera...
No ja by som trocha zmenil tu jeho charakteristiku na takuto Chalan: ma otrasne znamky kasle na skolu, fajci travu, totalne chlasta a take veci potom posmieva sa ostatnym robi velkeho machra. Druha strana Dievca: Co ja viem chodi na Gympel dobre a sa uci, pekna, oblubena. Myslim ze autor mal na mysli nieco takehoto len ja davam konkretny priklad lebo viem ze to tak vo vela pripadoch je.
ja mam chalana,ktory si tiez nevie vysvetlit,ako s nim mozem chodit,lebo si mysli,ze je skaredy a zly a ja som zevraj ta najkrajsia,najmilsia....uzasna. ale ja jeho nechapem! ved ja ho milujem!
ja som s jednym thakym chodila...kazdy nanho nadaval..a nikomu sa nepacil...ja pica som sa s nim vlacila polroka a az ked som sa s nim rozisla tak som zisitla ze co to je za kkta ale co us... ale inac nvm..u mna ot bol prepinak...polrocny
no poviem vám jedno ja som mala takého blbého chalana že mi až rozum nad tým teraz zastáva že ako som s ním vlastne mohla chodiť, no poviem vám že je dosť hlúpe byť s frajerom každý deň a ešte keď ťa obmedzuje vôbec mi nedovolil ísť sem tam von s kamoškami proste stále som bola iba s ním a baby si už začínali myslieť že som na ne zabudla čiže dá sa povedať že on žiarlil na moje kamošky a asi mi vôbec neveril asi si myslel že pôjdem za chalanmi
Súhlasím s Culou, tiež som mala totálne blbého frajera, ktorý mi síce takéto veci nezakazoval, ale inteligenčný kvo-kvo-kvo-kvocient mal niekde na úrovni dreva na ktorom sa húpe húpací koník Je to už tak, keď je chalan pekný a baba je neskúsená, jeho zlé vlastnosti prehliada..a to je problém aj u väčšiny dokonca dospelých žien..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a inak VZHLAD neni jedine co je potrebne na vztah...ale kedze mas este len 15,tak musis dozriet
Neni dôležité to, čo si o nom myslia ostatní (teda aspon pre mna), ale čo si o nom myslím ja a ako sa správa ku mne.
Ale predsudky a ohováranie tu budú predsa vzdy.
Ale zase neplatí to vždy, niekedy si takí chalani lásku toho dievčata naozaj nezaslúžia, ale tak láska zaslepuje a to dievča vidí nanom len to najlepšie a niekedy samo nechce otvoriť oči, sama to z vlastnej skúsenosti poznám.
no co uz mozno to dnes taka moda vysla.....hehehe
Aj minule, ked isla nahodu raz bez neho po meste (lebo bol v robote), hned sa pri nej pristavili a zacali ju utesovat, lebo si mysleli, že sa rozisli, ze to neva, ze nebol dobrý a pre nu....
A jej to bolo strasne luto, ze si toto o nom vsetci myslia.
A sama ich dobre oboch velmi dobre poznam, lebo neraz som s nimi bola vonku a su to najstastnejsi par, ktorý sa skutočne uprimne lubi, malokomu stopercentne verim, ale im hej. Ved keby ju chce vyuziť, tak by ju uz davno odkopol a oni este ani sex nemali, dokonca chce nanu cakat, kym skonci vysoku, proste zniesol by jej aj modré z neba.
A pytala som sa ho aj prečo o nom ide taka mienka a povedal, ze pred nou nemal este dievca, ale strasne po nom tuzil, tak skusal sa s nejakou spoznat a dat dokopy aj preto ich oslovoval a teraz si vsetci o nom myslia, ze je neviem aký kurevník a hajzel.
A velmi ju to trapi a to su tie sprosté predsudky!!!
Autor fora citi pre nho skrytu zavist ktoru si samozrejme neprizna,ale je to prirodzene aj ja mavam ten pocit,len si uz uvedomujem ze naco zavidim.Ked su dvaja statny je to len na obdiv a nie na zavist.
a ostatnym co tu kraaaaaasne rozpravaju ze na laske netreba hladiet na krasu ale na vnutr
Zasa poviem ze aj ja som to stale tvrdil ludom,ale zistil som ze len preto aby som vazeraj v ich ociach lepsie.
teraz viem ze prvy moment stretnutia je vzdy o krase a az potom dojde na vnutro,VZDY a nech sa zacne niekto hadat.
A aj potom vsak,ja osobne keby som spoznal dievca co napr. je pri sbe (hovorim za mna a myslim to uprimne)ale je uplne v pohode a super nazory a tak,nikdy by som si nevedel s nou predstvit vztah,kamaratsky az velmi kamaratsky ano a le normalny nie.
Preco?Poviem to bez servitka:K laske a vztahu bezpodmienecne patri sex,to mi da kazdy za pravdu a ak nie tak nech sa spameta.A ak si predstavim pri pohlade na nu zeby sa predo mnou primilovani vyzliekla,v niektroych pripadoch ma az napne.Je to sproste ale je to tak.A kazdy to tak ma neverim zeby nejak ta barbie ake teraz chodia po uliciach chcela sexovat s nejakym vychrtnutym alebo valcovitym chalanom,prinajlepsom by sa len us´miala a isla dalej.
takze nakonic len tolko.Neries picoviny ze preco,lebo ti ludia co stretavas su prave tiiii o ktorych to co som varavel predtym neplati a su stastny s clovekom ktory je vnutry kkrasny bez ohladu na to aky su navonok a to je podla mna krasne nazacudovanie ale krasne.nauc sa to prijmat s usmevom na tvari a s pomyslenim aky su asi stastny.
kiez ja raz budem taky aby sa vo mne odbural blok predsudkov krasy.
cavte
Kazdy ma iny nazor na niekoho ineho.
A kazdy sa sprava ku kazdemu inak.
A mozno na to ani navyzera, ale je!