Čo najviac neznášam je keď hram na klavíri a niekto vtrhne do izby .Alebo počujem nejakí hluk.Mňa to hrozne otravuje!A potom viac nemožem hrať .Tieš to neznášate?Alebo sa mám naučiť byť otravovaná!?...ak sa niekomu nepači že tu toto riešim nech nepíše
Vzdy si najdem priestor, kde sa nikto nepozera a nepocuva (alebo si aspon myslim, ze nepocuva..). Potom sa to da . Nastastie mam taku moznost, zaklopat.
no takže keď hrám na gitare celkom mi nevadí ruch a hrám aj keď sú všetci doma ale na bicie mám vyslovený ZÁKAZ hrať pokiaľ nie som úplne sama doma, lebo sú úplne neodzvučnené a počuť ich z podkrovia až von na ulicu.. takže tak.
ja som vždy neznášala keď som cvičila na flaute, a keď k nám náhodou prišla nejaká nečakaná návšteva a všetci civeli na mňa ako mi to ide....ináč rodinní príslušníci mi nejak extra nikdy nevadili....ale tak buď budeš cvičiť keď nebude nikto doma (čo asi nebude tak ľahko zariadiť), alebo si jednoducho človek musí zvyknúť aj na vyrušovanie......pevné nervy teda...držím palce
samozrejme prudká zmena ma rozruší, napríklad keď mi niekto vtrhne do izby tak, že si uvedomujem, že ma niekto počúva, tak už viac hrať neviem... až keď na to zabudnem
no... mne to býva niedy strašne nepríjemné... hlavne ked nekto furt hovorí že.. a toto s ami zdalo iné ako malo byť a také.. kto v tom večne hladá chybu.. al na rodinu som si viacmenej zvykla.. len na oca vobec nie.. a z koncertov tých šetkých... ale viem aj pri hluku hrať... a nepomýliť sa ale to tiež ide akokedy
@cetucetkaa12 - musíš sa skúsiť naučiť nevšímať si to... teda pokiaľ sa tomu budeš venovať vážnejšie... keď na teba zreve dirigent alebo sláčikom popadajú stojany na noty, nič sa nedeje, ideš ďalej všetky rušivé elementy treba ignorovať... a že som ich zažil požehnane...
@17 / @kosh - ale asi len raz zvlášť jedného nemenovaného českého na jednej generálke... hádam v živote som sa tak nezľakol ako vtedy a potom sme kvôli mne museli asi 5x znova začínať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
samozrejme prudká zmena ma rozruší, napríklad keď mi niekto vtrhne do izby tak, že si uvedomujem, že ma niekto počúva, tak už viac hrať neviem... až keď na to zabudnem