Ludia... Mám problém z iphonom... Ked si z appstore stiahnem nejakú hru, normalne dam play alebo štart... a hra alebo aplikácia sa zrazu vypne... Toto mi robí asi 80% aplikácií... Neviete co to moze byt? propíp. Ako to opravit?
mozno mas dojebany ten svetlocitlivy senzor a musis tie aplikacie spustat potme....skus sa s tym zavriet niekam na hajzel ci kde bez svetla a spustit to tam co to spravi
obcas pomoze ked ho spustis z 2,14m vysky. ale pozor! musi to byt presne 2,14m!! vtedy sa aktivuje zalozna bateria, je to proste tak navrhnute... uz to sprav rychlo
@robo0000100 na tychto nazoroch sa vzdy smejem proste toto je pre 95% uzivatelov dolezite.. aky mas procesor a aky mas fotak.. proste bay si v skole mohol povedat ze ja mam 2 jadrovy
@jemino presne ...napr ako mi raz jeden napisal ze nokia N8 je telefon len strednej triedy...koli tomu ze nema 1.2GHz procak a 512ramky (ach) alebo ze psp je lepsie ako nds lebo ma krajsiu grafiku a silnejsi hw (ach)
opravíš to tak že tú kraksňu predáš a kúpiš si niečo s androidom za rozumnejšiu cenu a lepším výkonom.... pri iPhone si platíš len za značku a mobil je pritom šunt...
@jemino to s legendom beriem osobne (som hrdý vlastník, ďalší chytrák bude tiež od htc )
@kosmiklove inač s vami súhlasím páni. Ešte viac ma zaráža keď im ho rodičia kúpia a silno sa chvália ako sú dôležitý (ale všimol som si to hlavne pri iphone) Ale priznajme si že sú tak dôležitý, že tie 2 jadrá sa im zídu keď nik nevolá, nepíše a vlastne jediná vec načo ten telefon majú sú hry, občas film a fb.
@jemino Len porovnávam, nieže sa frajeriť s 2 jadrami. Proste za to, čo dáš za ajfon možeš mať 2 jadrá, full hd, hdmi a lepší foťák a Android.
A myslím si, že skôr ľudia s iPhonom sa pochvália viac než s 2ma jadrami.
Takže pre mňa to dôležité není, môj budúci mobil bude HTC 7 Trophy s WindowsPhone 7 a jedným jadrom. A foťák mi je u prdele, hlavne nech to má aspoň 3 MPX, ani AF to nemusí mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
takto deti namotávať
HTC Sensation má 2 jadrá, FULL HD video, 8 MPX narozdiel od:
1 jadra, hd, 5 mpx ... a ešte iOS
a tie telefony vyuzivaju len na fotenie
ale pochybujem ze by vyuzili vykon nejakych starych HTC legend a podobne... lenze oni potrebuju samsun galaxy S2 aby mohli povedat ze maju 2 jadro
@kosmiklove inač s vami súhlasím páni. Ešte viac ma zaráža keď im ho rodičia kúpia a silno sa chvália ako sú dôležitý (ale všimol som si to hlavne pri iphone) Ale priznajme si že sú tak dôležitý, že tie 2 jadrá sa im zídu keď nik nevolá, nepíše a vlastne jediná vec načo ten telefon majú sú hry, občas film a fb.
A myslím si, že skôr ľudia s iPhonom sa pochvália viac než s 2ma jadrami.
Takže pre mňa to dôležité není, môj budúci mobil bude HTC 7 Trophy s WindowsPhone 7 a jedným jadrom. A foťák mi je u prdele, hlavne nech to má aspoň 3 MPX, ani AF to nemusí mať.